fallback

Maserati Levante с лимитирана серия Vulcano

От кросоувъра ще бъдат произведени само 150 бройки

Италианската компания Maserati показа специална версия на кросоувъра Levante, наречена Vulcano. Общо 150 такива коли ще бъдат сглобени за пазарите на Европа и Азия. Всички бройки на Levante Vulcano са боядисани в матово сив цвят Grigio Lava и се предлагат с дизайнерския пакет за екстериор Nerissimo.

Vulcano се отличава със затъмнения блок на задните светлини, радиаторната решетка и черните хромирани лога, лъскави кантове на страничните прозорци, черните изпускателни тръби, 21-инчовите джанти Helios с матово покритие и червените спирачни апарати. Кросоувърът се предлага само с 3-литров бензинов турбинен V6 двигател с две мощности -  350 и 430 конски сили, който работи в съчетание с 8-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела.

Списъкът с оборудване на Levante Vulcano включва 6-бутални спирачни апарати Brembo, черни или червени кожени седалки, оборудвани с вентилация и подгряване, аудио система Bowers & Wilkins и матрични LED фарове. Върху централната конзола на кросоувера е поставена алуминиева плочка с логото Vulcano и текст "one of 150", а интериорът е украсен с лакирани карбонови вложки.

В началото на декември 2017 г. Maserati представи специална серия на Levante и на седана Quattroporte в изпълнение Nerissimo, чието име се превежда като "много черно". Ключова характеристика на автомобила е черният цвят на каросерията с черни декоративни елементи, както и черната интериорна облицовка.

Снимки: Maserati

fallback
fallback
Последни