fallback

Новото BMW X3 M бе разсекретено преди премиерата

Спортният кросоувър на баварците ще получи мотор с 450 коня

Изданието Motor1 показа първа снимка на „напомпаната” (М-версия) на новото поколение на кросоувъра BMW X3. Ако се съди по качеството на фотоса, той вероятно е взет от документ на компанията. Очаква се премиерата на автомобила да се състои по време на автосалона в Женева през март.

Новото BMW X3 M ще получи стандартните за този тип автомобили по агресивен дизайн, допълнителни аеродинамични елементи, а също така и уникални лети джанти с нископрофилни гуми. В салона също ще има промени, но за тях тях засега няма друга информация, освен снимка на цифровия приборен панел.

Под капака на спортния кросоувър ще бъде поставен 3,0-литров бензинов битурбо двигател с 6 цилиндъра. Неговата мощност ще бъде 450 к.с., но баварците предвиждат и версия Competition, при която същият мотор която ще развива 475 или 500 к.с.

Агрегатът ще се съчетава с автоматична скоростна кутия фирмената система на BMW за задвижване на четирите xDrive. Продажбите на автомобила ще стартират в началото на месец май.

Снимки: Motor1

 

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 5 години )
    Tova e nai-yakia i sporten SUV v clasa si.A pak i e po-goliam ot GLC i Q5.Samo Velar e po-dalag i shiroc,no po-nisak ot tova X3
  • #7
    анонимен ( преди 5 години )
    По-грозно, най-грозно, Х3.
  • #6
    анонимен ( преди 5 години )
    егати киселото грозде... кой па ше го иска.. хахаха Това за разлика от X7, е доста прилично изглеждащо. Макар че не си падам по СУВовете като цяло.
  • #5
    анонимен ( преди 5 години )
    качели щего купиш .та бил куфар.ти какво караш.сигорно бентли.много лозбирате от коли.ама българина си е такъв завистник
  • #4
    анонимен ( преди 5 години )
    ЕГАТИ И КУФАРА,,, САМО ДРЪЖКА НЕ СА МУ СЛОЖИЛИ
  • #3
    анонимен ( преди 5 години )
    ТОВА ПРИЛИЧА НА ПЕРНИШКИ ТУНИНГ НА АЛФА 147
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Не се тревожи колега.Тези коли има кой да ги купува! Като гледам едвали имаш парички да си го купиш.
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Все по-грозно приличащо на хипопотам,нула динамика в дизайна му тип тухла
fallback
Последни