fallback

Освен лукс Buick демонстрира и икономичност с модела Business

Автомобилният салон в Шанхай през тази година беше мястото на което Buick показа концепция на луксозен хибриден MPV автомобил с шест места.

Сега става ясно, че американската фирма ще пристъпи към серийно производство на този модел, наречен Business. С него Buick иска да привлече клиенти с по-големи финансови възможности. Интересното е, че фирмата е решила да наложи този модел главно на пазарите извън САЩ. Колата има разстояние между осите от 3200 мм, а каросерията е дълга 5300 мм. Това предоставя предостатъчно място и обем за шест пътници. Всеки един от тях е настанен в самостоятелна седалка, тип кресло, като целия салон е изпълнен от кожа. Колата е с бензинов двигател с директно впръскване на горивото и само с четири цилиндъра. Работният му обем е 2.4 литра. Колата е със стандартно монтирана система start/stop. Това обаче не е единствената технология работеща за икономичност на луксозния автомобил. Двигателят има още един помощник, електромотор, който се включва в моменти на интензивно ускорение или при движение в трафик. Скоростната кутия е автоматична с шест степени. От  Buick все още не са публикували детайлна техническа информация за колата, но е известно, че двата двигателя подсигуряват ускорение на автомобила от място до 100 км/час за 12.9 секунди, а максималната му скорост е 190 км/час.
Тагове:
fallback
  • #5
    бай Кольо Ръждата ( преди 15 години )
    Вътре става да изплющиш някоя
  • #4
    Teddy ( преди 15 години )
    Китай е основния.. ако не единствения пазар за Буик така, че няма какшо да се чудите че са го представили точно там. Пазарна икономика му е майката
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    защото свинския вид говори за лукс-виж крайслер 300 или ролс-ройс фантом-е те това ако не е нерез(мъжко прасе за разплод=нерез=***.... забелязал съм че много хора не знаят тези думи)
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    много ще бъде добър тоя буик,стига да не пипат концепцията много и ако слоожат още някой да кажем 6-8 литра двигател.ПППосле китайците крадяли-ми не си показвайте моделите в Шанхай(Китай)-показвайте ги на северния полюс.Пък и толкова много марки имат заводи в Китай,че не могат да се изброят всичките:мерцедес;vw-audi;бмв;рено-нисан;пежо-ситроен;тойота;дори субару;киа-хюндай;генерал моторс и мн. др.
  • #1
    tig ( преди 15 години )
    Защо повечето коли от САЩ приличат на прасета отпред? Купето е луксозно, признавам, ама външния вид...
fallback
Последни