fallback

Aston Martin подготвя V12 Vantage Roadster

Появиха се фотографии на откритата версия на спортната кола.

След като през месец март на автомобилното изложение в Женева, компанията представи V12 Vantage, сега в Aston Martin подготвят и roadster версия на спортното купе.Както личи от снимките, автомобила ще се обзаведе с мек сгъваем покрив, запазвайки мощното, спортно излъчване, с което респектира закритата версия на V12 Vantage.V12 Vantage Roadster ще използва същия атмосферен V12 двигател с обем 6.0 литра, като купе варианта на колата. Той доставя мощност от 510 к.с. и максимален въртящ момент от 570 Nm. Движението ще се предава към задния мост, чрез шест степенна механична скоростна кутия.По тежкото купе на откритата версия, предполага известно изоставане в спринта до 100 км/ч., където на купе варианта са необходими едва 4.2 секунди. Очаква се максималната скорост да надхвърля 300 км/ч.Най-вероятно V12 Vantage Roadster ще заеме от закритата версия и системите Sport (даваща възможност на водача да избира между Нормален и Спортен режим на двигателя) и Dynamic Stability Control, както и карбон-керамичните спирачки (Carbon Ceramic Matrix).Вероятно откритата версия на V12 Vantage ще бъде представена официално през септември във Франкфурт. Също като купето, тя ще бъде произведена в ограничена серия от 500 броя.
Тагове:
fallback
  • #8
    EmoXide ( преди 15 години )
    Не всичко е конски сили.Според мен по-важна е моментната тяга.В случая, 570Nm, си е напълно задоволителна за бензинов агрегат, с подобен обем.И на който му се струват малко 510к.с. нека ми се обади, когато си купи сериен автомобил с по-висока мощност.
  • #7
    плюите мъ ( преди 15 години )
    а брау бе Б ! кефиш *** то колегурника траки явно кара некои TopFuel daragstar дето са по 2500 коня . ако е такув късметлия вено тва е баси мършавелката *** едвали ..
  • #6
    плюите мъ ( преди 15 години )
    прав си траки требе да им станеш придворен тунинг мастор да да се уредят и те в живота. и да извличаш едно коне от обара мании ква идилия ни чака тогава
  • #5
    Б ( преди 15 години )
    Абе тебе ако те качи някой във такъв автомобил и да го натисне ще се насереш от страх бе!Малко му били конете,***!
  • #4
    kiro ( преди 15 години )
    До два месеца ще ги пуснат за таскита из София,с АГУ....
  • #3
    track ( преди 15 години )
    Ave teq sme6nici nqma li da s enau4at kak se izvli4at konski sili
  • #2
    NANI ( преди 15 години )
    Уникална е
  • #1
    kiro ( преди 15 години )
    Ееее,от кога го чакам!Тъкмо щях да си поръчам Логан,но ще го откажа,щом излезе Vantage
fallback
Последни