fallback

Mazda обнови кросоувъра СХ-9

Mazda показва модернизирания кросоувър CX-9 в Ню-Йорк.

Автомобилът e преминал през традиционния фейслифт в средата на жизнения цикъл, като промените са във външния вид и интериора, а механичната част най-вероятно е идентична с тази на досегашната версия. Колата с три реда седалки е с платформа от седана Mazda6 и ще продължи да използва бензиновия двигателя V6 с обем 3.7 литра и мощност 272 к.с. при 6250 об/мин. Най-променена е предната част на автомобила, като сега CX-9 е по-близка до другите нови модели на фирмата. Нова е радиаторната решетка, видоизменена е комбинацията фарове и фарове за мъгла, нови са джантите с размер 20 или 18 инча. Отзад са променени задните светлини, които (както и фаровете) са в дизайнерския стил на концепцията Nagare. Интериорът е в нов цвят - Dolphin Gray (Делфиново сиво) и има редица допълнения с повече хром, модернизиран волан и променен вид на аудиосистемата. Материята за седалките е по-качествена, а на централната конзола се е появило място за няколко  DVD и CD диска. Още снимки
Тагове:
fallback
  • #5
    Бо ( преди 14 години )
    Старият дизайн на фаровете беше по-изразителен и ми харесваше повече. Страхотен SUV ... надявах се да се появи и дизеловата версия ... дано е скоро.
  • #4
    men ( преди 15 години )
    красива кола!!! мазда са много яки, веднъх карах Мазда 6, 220 коня, напрово летеше, и завиваше като по релси!
  • #3
    Topgear ( преди 15 години )
    Изглежда страхотно. Подразни ме единствено това, че формата на задните светлини е същата като при новия Avensis. Ако от Мазда искат да продават и в Европа, ще трябва да разширят гамата от двигатели и задължително ще трябва да имат и дизел.
  • #2
    nationalidiot ( преди 15 години )
    За първи път нещо свястно от Япония, страхотен дизайн и отвътре и отвън. Това е първият азиатски автомобил,напоследък, който ме плени.
  • #1
    MoTkO ( преди 15 години )
    istinski samurai kefi ma
fallback
Последни