fallback

На пазара се появява още един автомобил с мощност над 1000 к.с.

Определено дизайнът на този автомобил е доста впечатляващ. Това не е случайно, собственикът на едноименната фирма Угур Шахин (Ugur Sahin) е известен дизайнер.

Само преди около година видяхме негова концепция,  произведена на базата на Corvette Z06. Сега пред нас е серийната версия на автомобила, а производството на къса серия ще започне скоро. Фирмата Ugur Sahin Design е със седалище в Холандия и е основана само преди две години от Axel van Mourik Ugur Sahin. За късото време на своето съществуване, фирмата вече представи свои студии на Lamborghini Spiga и Ferrari DinoСега за своя Ugur Sahin Z03 са използвали новата Corvette Z06. Каросерията е изцяло от карбон. Двигателят е LS7 с осем цилиндъра и работен обем седем литра. Той се предлага в две версии при Ugur Sahin Z03. Първата е с една турбина и мощност 522 kW (709 k.с.), а втората е с две турбини APS и предлага екстремна мощност от 748 kW (1018 k.с.). Колата има собствено тегло от 1375 кг. За динамичните й възможности засега можем само да гадаем, защото от фирмата не ги съобщават. 
Тагове:
fallback
  • #6
    Asen ( преди 15 години )
    kolata s nad 1000 konq ve4e su6testvyva. Kazva se Vincero! Tova e Bugatti Veyron tuningovan ot 6veicarcite Mansory!
  • #5
    Хохол ( преди 15 години )
    *** из под коня)))))))))
  • #4
    Пешо ( преди 15 години )
    Не изглежда специално като Bugatti Vayron
  • #3
    u96 ( преди 15 години )
    Дрън,дрън,екзотика без никакво значение!
  • #2
    ss ( преди 15 години )
    Профила и задницата са си Corvette.Отпред ми прилича на Mazda.И така като го гледам това нещо няма видимост назад,освен ако няма някакви камери.Интересно ми е какви ще са характеристиките му.Като цяло обаче не ми харесва.
  • #1
    delgogo ( преди 15 години )
    Доста добре изглежда количката, но имам чувството че всеки добър дизайнер би могал да смени ламарините и да направи такова бижу, Въпросът е да се зъздават собсвени модели, а не на база на други да се правят собствени разработки, защото и в китай правят така, но все ги обвиняват.
fallback
Последни