fallback

Серийното производство на SsangYong C200 започва тази година

На автомобилният салон в Сеул, корейската фирма SsangYong представи нови модификации на кросоувъра C200, който ще се произвежда серийно от фирмата още през тази година.

В официалното съобщение се казва, че този автомобил ще бъде най-малкият модел на SsangYong. Дължината му е 4400 мм, а разстоянието между осите 2650 мм. Това е близко до стойностите на тези показатели при автомобили като Toyota RAV4, Honda CRV и Nissan Qashqai. С200 е първият модел на SsangYong със самоносеща конструкция на каросерията. В Сеул версията SsangYong C200 Eco е с хибридна система състояща се от дизелов двигател и електромотор, а другата версия, наречена Aero е представена с два двигателя – бензинов с обем 1.8 литра и дизелов с обем 2.0 литра и мощност 175 к.с. Серийната версия ще бъде много близка по външен вид до представените в Сеул модели и ще се предлага с предаване към предните колела или 4х4. Всички двигатели ще могат да се комбинират с механична скоростна кутия с шест степени или с автомат с шест предавки.  
Тагове:
fallback
  • #5
    oko ( преди 14 години )
    Това всъщност новия Екшън ли е? Гледам в момента в Пловдив на панаира на щанда на Ратола един Екшън еволюшън, изглежда страхотно но не прилича на това. Някой знае ли дали това е прототипа на еволюшъна или е съвсем друга кола?
  • #4
    baraban ( преди 15 години )
    Няма да си купиш,да!Защото не можеш...хи,хи,хи..:))) гроздето е кисело!
  • #3
    дидо ( преди 15 години )
    За нен тази марка е просто Ужас, никога не бих си купил техен автомобил
  • #2
    ожгйо ( преди 15 години )
    мдаа в предницата нещо загатва на Q5.. иначе изглежда добре.
  • #1
    Easyto ( преди 15 години )
    това изглежда значително по-симпатично от уродливите си предшественици
fallback
Последни