fallback

Acura ZDX vs. BMW X6

Японците са готови с нов модел, който ще се противопостави на BMW X6.

Возилото представлява кросоувър с четири врати, наподобяващ спортно купе и носи името Acura ZDX. Автомобила е разработен като пряк конкурент на BMW X6 и ще бъде разкрит официално на автомобилното изложение в Ню Йорк, идния месец.Въпреки че е спряган като прототип, ZDX ще стъпи на поточните линии още през тази година. За сега разполагаме само с няколко неясни изображения, които разкриват основните щрихи в дизайна на новия CUV (crossover utility vehicle) модел на Acura.Японците не разкриват никакви подробности за техническите характеристики на Acura ZDX. За нея знаем само, че ще предлага изключителен комфорт и изобилие от лукс. "Прототипът ZDX е нещо напълно ново. Съчетава висок лукс, стил и новаторски дизайн, невиждани в никоя друга Acura", каза Джеф Конрад (Jeff Conrad) вицепрезидент по продажбите в Acura.ZDX използва същата платформа като Acura MDX и вече се подлага на интензивни тестове по заснежените пътища на Канада.Премиерата на новия CUV модел на Acura ще се състои на 8 април в Ню Йорк.
Тагове:
fallback
  • #10
    gi ( преди 15 години )
    ABSOLIUTNO SUGLASEN SUM . HONDA RULEZZZ
  • #9
    :) ( преди 15 години )
    Винаги бих заложил на техниката на Хонда,пред тази на бе-ем-ве
  • #8
    mitaka ( преди 15 години )
    до 34 кво се правиш на луд бе, кореиците първо извадиха такъв SUV (SsangYong Actyon) , между другото - много грознен както повечето им модели.Е BMW не останаха по-назад и извадиха и те това недоразумение X6, някакси недодялана изглежда задната част, както и цялата им гама с много малки изключения. Жалко защото правеха наистина добри коли.
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Че не е "***" Х6, не е, но е вярно, че първия SUV-Coupe беше на Ssang Yong :)))
  • #6
    34 ( преди 15 години )
    Мале Х6 ***, дори копие на Song Yong боже, какви хора живеят на тая планета, природата към някой е безмилостна!!! И четете малко, конкорент не копие, за да е конкорент трябва да е в същия клас, се едно да кажете че 5та серия е копирана от Е клас или 3та от С клас.
  • #5
    Niki ( преди 15 години )
    Istinata e che X6 e *** i plicha na kopiran djip ot koreicite , prilicha na Song Yong, taka che koi kopira ne znam :))))
  • #4
    69 ( преди 15 години )
    Дреме ми на Acura :)
  • #3
    187 ( преди 15 години )
    Японците, че копират - копират, спор няма, само че те правят нещата по-добри от оригинала.Мисля си, че ще дойде ден в който и китайците ще започнат да правят същото.Ако дотогава не са твърдо решили да правят коли за еднократна употреба...
  • #2
    японец ( преди 15 години )
    би ли ми казал кои са другите копия ?
  • #1
    ........ ( преди 15 години )
    samo nakraq da ne izleze pak nqkoe kopie na X6 4e se usraha tezi qponci
fallback
Последни