fallback

Първи испански суперавтомобил

В края на април на пазара ще излезе първият испански суперавтомобил, разработен от фирмата GTA Motors.

Това е испанска компания основана преди три години във Валенсия. В официално съобщение на фирмата се казва, че името на колата и нейната цена ще бъдат съобщени едва на нейната официална премиера през април. Казва се обаче, че от новия суперавтомобил ще бъдат произведени само 99 броя.  Новата кола ще има шаси произведено от карбон и титан. Двигателят ще бъде бензинов с десет цилиндъра с мощност 780 к.с. и максимален въртящ момент 920 Nm. Той ще се комбинира със скоростна кутия със седем степени, които ще се сменят от волана. Според информацията от GTA Motors, автомобилът ще ускорява от място до 100 км/час за по-малко от 3 секунди, а максималната му скорост ще бъде 350 км/час. В дизайна на суперавтомобила прави впечатление панорамният прозрачен покрив и големите джанти с размер 19 цола отпред и 20 цола отзад, разработени специално за тази кола. Спирачният механизъм е изработен от AP Racing с дискове от карбон и керамика с размер 380 мм.
Тагове:
fallback
  • #5
    mE ( преди 15 години )
    kato gledam zadnicata na tazi kola, ot snimkata ot statiqta brutalno prili4a na zadnicata na Carrera GT. Stopovete sas sigurnost.
  • #4
    бай Кольо Ръждата ( преди 15 години )
    *** на Гергана, вибратор на Ивана, и на Ути-то дебелия тигана.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Колата изглежда добре, а характеристиките са впечатляващи - вие какво очаквате, кола която да не прилича на нищо, ли?
  • #2
    pedro alvares ( преди 15 години )
    Испански *** продължават движението Млад конструктор!!!
  • #1
    delgogo ( преди 15 години )
    Мисля че ХИСПАНО СУИЗА е първия испански супер автомобил :), но както и да е. Този на снимките има ретро дизаин. Фарове от Ферари, стопове от Ауди, Отстрани изглежда на Бугати. Нищо интересно като дизайн. Дано поне е евтин, но като се има предвид само 99 броя мисля, че трябва да си изкарат огромня печалба от тях :)
fallback
Последни