fallback

BMW подготвя новото поколение на Серия-1

Стана известно, че през 2011 г BMW ще представи новото поколение на хечбека Серия-1.

Заедно с това ще пусне на пазара и негова модификация с три врати. Според информация от английското списание Car, Баварската фирма обмисля и обогатяване на Серия-1 с нови типове каросерии. Говори се за версия "Shooting brake" (нещо между комби, хечбек и купе), комби версия, нов кросоувър между седан и хечбек (нещо като новия BMW GT), както и компактен кросоувър (на базата на концепцията X1). Все още не е известно кои от тези варианти ще стигнат до серийно производство. Заедно със създаването на BMW Серия-1 с различни типове на каросерията, следващото поколение на модела много вероятно ще има и свой евтин вариант, както и топ-версия Supersport, която се разработва от М отделът на фирмата. „Горещата” версия ще заеме място в моделния ред на фирмата между 135iS и M3 от следващо поколение. Тя ще има четирицилиндров би-турбо двигател с обем 2.0 или 2.2 литра и директно впръскване на горивото. Очаква се мощността на този двигател да бъде около 300 к.с, а максималният въртящ момент да достига 450 Nm. Този двигател ще се комбинира с роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Бъдещата Серия-1 ще се предлага с шест бензинови двигатели с мощност от 105 до 326 к.с. и с три турбодизелови агрегати, с мощност от 150 до 211 к.с.
Тагове:
fallback
  • #9
    Йоско ( преди 15 години )
    Компакта на 3 серия (новата маска от 2001-2004) е прекрасен автомобил и най-икономичното BMW. Много по-красив от 1-цата хечбек, която има *** задница.
  • #8
    w96 ( преди 15 години )
    Удобни са ти,но понеже си ***,ще си караша астрата от 1991,ха,ха,ха...Айде в лево....
  • #7
    koks ( преди 15 години )
    Compact za kopaktnite .... az iskam ne6to golqmo i udobno M6 i X6 sa mi idealni !!!!
  • #6
    Triforce ( преди 15 години )
    Компакта на 3-та серия е УЖАСНО НЕЩО! Стига сте писали глупости! Аз пък чакам новите им неща. Като видях новата 7-*** серия и Зет4, направо си представям какви неща ще правяет, след последните грозни 3-ки и 5-ци! :)
  • #5
    padar ( преди 15 години )
    мнооого си прав! / / /
  • #4
    Alex ( преди 15 години )
    Да наистина и аз съм голям почитател на BMW 3 Compact
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    ***! Вместо да върнат компакта отсерия 3 те ми правят ***! Абсолютнитъпанари!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    ***! Вместо да върнат компакта от серия 2 те ми правят ***! Абсолютни ***!
  • #1
    123 ( преди 15 години )
    grozna kola
fallback
Последни