fallback

Artega GT в Женева

На автомобилния салон в Женева са представени два автомобила Artega GT, но изненадващо нито един от тях не е чаканата версия роудстер.

Серия GT на Artega ще бъде произвеждана в ограничен брой, като за тази година са предвидени само 350 автомобила, а през следващата производството ще стигне до 500 автомобила. Немската фирма съобщи в Женева, че Artega GT отговаря на нормите за опазване на околната среда Euro 5, с вредни емисии от C02 211 г/км. Това се дължи на относително ниският среден разход на гориво, който е 9.1 литра на 100 км. Artega GT е с двигателят V6 с обем 3.6 литра на Volkswagen Group. Той е комбиниран със скоростната кутия  DSG с два съединителя (също от VW). Собственото тегло на Artega GT  е 1116 кг, което позволява колата да ускорява от 0 до 100 км/час за 4.8 секунди. Продажбите на Artega GT ще започнат още в края на този месец, като цената започва от 79 950 евро. 
Тагове:
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    shtom taka postaviash vaprosa shte ti kaja che az bih predpochel tazi "taraba" pred korveta
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    При цена на корвет от 74,000 евро, тая фолксвагенска тараба ми е чудно кой ще я купи?Същата ще е работата като с фаетона.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Има и истина ама нее точно така ако Рено направят новия Алпин и то ще е готино като това пък и Реното си е масов пройзводител та и много скъпи нямаше да са или като Мазда mx5 май беше не помня..
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Наистина е хубава. Май излиза, че от новите коли малотиражките и по-масовите автомобили не са красиви, а на външен види са хубави само спортните като тази. Демек ако не си много богят ще караш некрасива кола.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е колко хубава количка!
fallback
Последни