fallback

Тата показа версия на Nano за Европа

В Женева Tata показва европейската версия на Nano, най-евтиния автомобил в света.

Колата ще се казва Tata Nano Europa и ще бъде на европейските пазари през 2011 г. с цена около 5000 евро. Tata Nano Europa е модифицирана съществено в сравнение с индийската версия за да бъде допусната до европейските пазари. Tata Nano Europa е с по-голяма броня отпред и отзад за да отговаря на европейските изисквания за безопасност, има LED фарове за мъгла. Европейската версия обаче, също няма пряк достъп до багажното отделение и багажа трябва да се товари през задните врати. В интериора има някои допълнения от кожа и по-качествени пластмаси в сравнение със стандартния Nano. Tata Nano Europa има по-широки следи и отпред и отзад. Двигателят с два цилиндъра е изоставен за сметка на трицилиндров агрегат, отговарящ на нормите за опазване на околната среда Euro5, като ще има вредни емисии от 98 г/км. Средният разход на гориво на европейския Nano ще бъде 3.6 литра на 100 км.
Тагове:
fallback
  • #10
    M3 ( преди 15 години )
    какво,ТАТА И фиат...?!? ...ле ле, ще се пръкне върховната бричка!И едните и другите правят супер некачествени коли!
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Искам BMW 3 Compact.
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Какви мацки бе, мацките вече карат големи коли и джипове.
  • #7
    ge2star ( преди 15 години )
    тази евро-версия изглежда малко по-човечно :]
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами,те ( ТАТА ) доколкото знам имат договор за някакво партньорство с FIAT Group и най вероятно от там ще вземат новият двигател или ще е някаква съвместна разработка.А,от друга страна маже би търговската мрежа на ФИАТ в европейските страни ще помогне за разпространението на колата,поради липса на такава мрежа на ТАТА в Европа.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    На мен ми харесва много с подобрения дизайн. Изглежда по-добре от смарт
  • #4
    бай Кольо ръждата ( преди 15 години )
    При тази цена според мен ще им е доста трудно. Като сложиш ДДС-то или както се казва в съответната държава, става колкото Dacia Logan, която си е пълноразмерен автомобил, докато това си кола за двама. Може би ще се купува от мацките заради компактните размери. Но трябва да има евтини коли, щото ми се струва, че големите производители се поуляха напоследък.
  • #3
    дрянов ( преди 15 години )
    брейй, то това заприличало на авомобил?Чудно ми е само как индийците ще направят Евро 5 двигател с 98 грама емисии, да не се окаже че ще го вземат от някоя друга марка
  • #2
    badi ( преди 15 години )
    tolkova i si 4el za kolata tq si e 2000eur ama ako otide6 da si q kupi6 v Indiq tva s mito, dds, ekstrite i po mo6niq dvigatel mnogo qsno 4e 6te mu sko4i cenata minmum 2 pati.
  • #1
    razgradski pop ( преди 15 години )
    kogato minalata godina pokazaha prototipa, obyavenata tsena be6e 2.000 EUR...a sega 5.000...do 2011 sigurno 6te e 7.000
fallback
Последни