fallback

Концепция показва как ще изглежда новия Ford C-Max

Тази впечатляваща концепция на Ford, наречена Iosis Max, показва как ще изглежда новото поколение на мини вана C-Max, което ще се появи на пазара през следващата 2010 г.

След него през 2011 г. ще започне и серийното  производство на новото поколение на Focus, в което също ще видим някои от стиловите особености на Iosis Max. Концепцията  Iosis Max има четири места, разположени високо над пътя. Най-впечатляващ при него е външния дизайн, който при MPV моделите обикновено е най-скучен. За сметка на това Ford Iosis показва един нов и доста въздействащ на емоциите дизайн. Главният дизайнер на автомобила, Мартин Смит, казва „Iosis Max е едно депо за решения в дизайна и специфични стилови характеристики на фирмата, които ще бъдат видими при цялото следващо поколение на моделите от семейството на Focus”. Колата има още по-изявена долна трапецовидна радиаторна решетка, приличаща на тази при „горещия” Focus RS. Като цяло в стила на колата има въздействие от дизайна на новата Fiesta, което е придало по-голяма доза агресивност. По дизайна на Iosis Max има и елементи, за които от сега е ясно, че едва ли ще стигнат до серийно производство. Това са например двете плъзгащи се задни врати и липсващата колонка "В".  В интериора прави впечатление използваемостта на пространството под четирите седалки. Концепцията е с бензинов двигател  Ecoboost  с обем1.6 литра и мощност 177 к.с. Този двигател се комбинира с новата скоростна кутия на Ford Powershift с два съединителя. В автомобила е монтирана системата stop-start с „интелигентен” алтернатор. Според производителя, вредните емисии на двигателя няма да надвишават 125 г/км, което е стойност отговаряща на тази при дизеловия двигател с обем 1.6 литра и мощност 90 к.с. при сегашното поколение на C-Max. Новият двигател 1.6 Ecoboost ще бъде произвеждан серийно от следващата година, като първо ще бъде монтиран на новия C-Max.
Тагове:
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Геймобил...
  • #9
    logan absolute ( преди 15 години )
    картинки,нищо повече...
  • #8
    renault megane ( преди 15 години )
    hm.. koli4kata si e dobra no nz dali shte vidi bql svqt!! samo neshto mi e antipati4na prednicata
  • #7
    ivan_td ( преди 15 години )
    Opredeleno, koncepciqta e strahotna! Mojem samo da se nadqvame, da ne go spodeli sudbata na bezbroi drugi kato nego - finalnata versiq da e bledo otrajenie na koncepciqta.
  • #6
    M3 ( преди 15 години )
    едва ли и 10 % от това на картинките ще види бял свят.Форд ... кажи това,и не коментирай повече!
  • #5
    k ( преди 15 години )
    straashen!
  • #4
    FF ( преди 15 години )
    Първо, честит празник на всички!Второ, дизайнът е страхотен, точно в духа на новите Mondeo, Focus и Fiesta. А сега очаквам отново селяците-комплексари да почнат да плюят и да възхваляват 10-годишни *** от "реномираните" марки. Само че те сигурно са си на село за празниците...
  • #3
    MoTkO ( преди 15 години )
    kolata izglejda straxotno ako po4nat da go prodavat v tozi si vid(koeto nqma da stane:))6e izbiqt ribata
  • #2
    LUPI ( преди 15 години )
    http://news.automedia.bg/read/4940.htmlСпоред мен ще изглежда така.А тази концепция доста прилича на С4 наистина.
  • #1
    razgradski pop ( преди 15 години )
    Citroen C4 Picasso
fallback
Последни