fallback

Maserati представя Gran Turismo S Automatic в Женева

От Maserati преди време обещаха на всеки от големите автомобилни салони да представят нов модел и засега спазват обещанието си.

В Женева след дни ще има световна премиера Maserati Gran Turismo S Automatic. Това е най-новият член на семейството GranTurismo, който ще бъде с най-мощния двигател V8 на фирмата с обем 4.7 литра. Колата ще има мощност 440 к.с. при 7000 об/мин и максимален въртящ момент 490Nm при 4750 об/мин. Този двигател ще бъде комбиниран с автоматична скоростна кутия с шест предавки. Maserati GranTurismo S Automatic има някои от спортните стилови елементи на Quattroporte Sport GT S, като изпъкналите прагове. Колата е с нови джанти с размер 20 инча. В техническо отношение и при автоматичната версия на Gran Turismo S се запазва възможността за елиминиране на така наречения „kick-down” ефект при ръчен режим на превключване на скоростите, който съществува и при Quattroporte Sport GT S.  
Тагове:
fallback
  • #3
    anti ( преди 15 години )
    Страхотен дизайн! Един от най-красивите и агресивни спортни автомобили, предлагащи се на пазара!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    be ti normalen li si?
  • #1
    IMC ( преди 15 години )
    Ееееее защо задните фарове трябва да са такива все едно са свалени от Мондео и сложени на Мазератито, д*ба тая глобализация.
fallback
Последни