fallback

Нови данни за концепцията Alfa Romeo MiTo GTA

След като представихме първата снимка на концепцията Alfa Romeo MiTo GTA останаха някои съмнения, дали снимката появила се в интернет е истинска.

Сега изданието Carscoop потвърждава истинността на първата фотография и предоставя нови данни и снимки от автомобила, този път хванат по време на движение във Валенсия, Испания. За лош късмет снимките са с ниско качество и направени от доста голямо разстояние, така че малко от детайлите на колата могат да бъдат видени. Все пак различават се тъмният покрив, страничните отвори за въздух, черните джанти и големите отвори за въздух на предната броня. Според официален източник на Carscoop, новата MiTo GTA ще има по-добър аеродинамичен коефициент благодарение на редица нови детайли по купето. Предната част ще бъде доминирана от големите отвори за въздух. Решетката ще бъде класическа, в новия стил на Alfa. Отстрани GTA ще бъде различавана по тъмните джанти с размер 19 цола и отворите за въздух в стила на 8C Competizione, както и по аеродинамичните прагове. В задната част на колата е преработена бронята в средата на която се забелязва двоен накрайник на ауспуха с широк диаметър. Задните светлини са изцяло нови. Отзад се вижда и нов спойлер с крило, който е по-широк в горната си част. В интериора на GTA нов ще бъде волана, инструментите на таблото ще имат ново графично оформление (скоростомерът ще свършва на 300 км/час). MiTo GTA Concept ще покаже новият турбобензинов двигател с обем 1.75 литра с мощност 240 к.с. Двигателят е разработен от инженерите във FPT - Fiat Powertrain Technologies, като в него са приложени редица нови технологии. Агрегатът предлага директно впръскване на горивото, dual VVT, и по определението на Alfa, „революционна сестема за управление”. Макар да не са публикувани данни за динамичните характеристики на автомобила, от Alfa нвърдят, че MiTo GTA 1.75 Turbo ще предлага ускорение сравнимо с това при двигателите с обем 3.0 литра. Концепцията MiTo GTA ще запази предаването само към предните колела от стандартната версия. Окачването на автомобила е преработено за да отговори на новите динамични качества на колата, като автомобилът е по-близо до пътя с 20 мм. Новото окачване е съвместно дело на Alfa Romeo и Magneti Marelli, а спирачната система е изцяло на Brembo.По-късно днес Alfa Romeo официално представи MiTo GTA. Няма нови или различни данни от тези които ви представяме тук. Има нови снимки, които ви предлагаме.  
Тагове:
fallback
  • #4
    Dragstera ( преди 15 години )
    hah dizaina e pod vsqkakva kritika..... te horata sa kazali-jabite prevoz ne pravqt :D:D
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Друго си е един ГоУф със затъмнени стъкла нали е... Колата е изключително красива и различна от всичко предлагано на пазара в този клас. Кое не хубавото ....че е 240 коня Турбо на това купе, че има спирачки Brembo, дизайн... или приказвате наизуст, щото чули от... еди кой си ***, че Италиянското не струвало!
  • #2
    Dragstera ( преди 15 години )
    porednata italianska ko6nica bez da e vlojeno ni6to hubavo v neq.....
  • #1
    Anonymous ( преди 15 години )
    Namiram tozi model za izklu4itelno grozen i urodliv.
fallback
Последни