fallback

Нови двигатели за Alfa Romeo 159

Един от най-красивите европейски седани от среден клас, Alfa Romeo 159 ще се представи в Женева с два нови двигателя.

Това са бензиновия турбодвигател с обем 1.8 литра и дизеловия агрегат JTDm. Alfa Romeo 159 1.8 TBi е с пряко впръскване на горивото и мощност 200 к.с., докато 159 JTDm ще предлага мощност от 170 к.с. Тези два двигателя ще бъдат предлагани серийно с Alfa Romeo 159 седан и SportWagon, модел 2009.
Тагове:
fallback
  • #9
    NANI ( преди 15 години )
    Ами явно,аз не съм в час:)))Щом е толкова,аз също не бих дал толкова пари.Предпочитам за тези пари да яхна нещо от "луксозната троица" на Германия:)))Иначе няма спор,че това е много красива кола.
  • #8
    asd ( преди 15 години )
    tochno 80 e cenata za 2,4 JTDm 200 konia,ako q ponatovarish s ekstri moje i nagore da kachiTazi kola zaslujava vsqka stotinka i otgore
  • #7
    NANI ( преди 15 години )
    Нещо не си в час,тази кола съвсем не е 70-80 хиляди лева:)))
  • #6
    Борето ( преди 15 години )
    На външен вид е много яка, обаче цената на тая коле е някъде към 7-80хил.лева. А за италианска кола толкоз пари никога, ама никога не бих и помислил да дам....
  • #5
    Читател на Ауто Билд ( преди 15 години )
    Явно не си чел списанието, което беше на 12 февруари за самия тест на 2.4 jtdm алфа 159 на 20 000 километра двигателя се чупи, но после се оказва, че в един от цилиндрите е попаднала метална стружка, която е причината за прегряването и чупенето на първи цилиндър! Попадането на стружката е в следствие на предишен ремонт на дефектна всмукателна система и замяната и с нова в сервиза на около 12 000 километра! След това експертите на аутобилд не са срещнали проблеми с колата и двигателя! По принцип пишат, че това е един от най-здравите двигатели и че това е наистина ама наистина единичен случай на счупен двигател на такъв малък пробег! Пиша всичко това за да е ясно на коментатор номер 4 и искам да каже, че не съм фен на Алфа но съм фен на Аутобилд и от 2 години вече не съм пропускал брой!
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Аутобилд и правиха тест на 100хил.км.Беше блокирал мотора на 16хил.км или там някъде!!!!Външно е красива но....до там!
  • #3
    Triforce ( преди 15 години )
    И на мен ми допада като цяло. Но хората от сервизите казват лоши неща за качеството и проблемите. Иначе си е яка машинката!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    oNANIst!
  • #1
    NANI ( преди 15 години )
    Красавица!
fallback
Последни