fallback

Peugeot обновява ....206

Peugeot публикува официална информация за модернизирания хечбек 206.

Няма грешка, става въпрос наистина за предишния модел на малкия автомобил, произвеждан от 1998 г. След модернизацията той ще бъде обозначаван като Peugeot 206 +. Всъщност това е един от най-успешните модели на Peugeot произведен до днес в 6.5 милиона броя и след като производството му продължава, логично е и той да премине през известна модернизация. Най-силна е промяната в предната част на 206+ която сега вече ще бъде в стила на следващото поколение 207. Променен е и капака на двигателя, нова предна броня с по-голям отвор за въздух, нови изтеглени фарове, различни фарове за мъгла. В задната част на Peugeot 206+ има лека промяна в бронята и в задните светлини. Интериорът на колата също е взел много от Peugeot 207. Ново е таблото, променени са отворите на вентилационната система, нова е архитектурата на централната конзола. На европейските пазари Peugeot 206+ ще се предлага с два бензинови двигателя с обем 1.1 и 1.4 литра и мощност, съответно 60 и 75 к.с., има и един дизелов двигател с обем 1.4 литра и мощност 70 к.с. Продажбите във Франция ще започнат към средата на тази година, с месец-два закъснение ще видим Peugeot 206+ и на другите европейски пазари.  
Тагове:
fallback
  • #14
    М ( преди 15 години )
    Браво приятел,евала за изказването!Сега остава само да се разберем каде ще пием ракия със шопска салата!!!
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    Колкото и невероятно да ти звучи аз съм Българин!! И се гордея с това. Както ако бях *** щях да се гордея ,че съм такъв. Човек винаги може да се гордее с корените си въпреки ,че и сред неговите има много ***. Много Българи плюят България и всичко Българско. Е аз не съм от тях. Обичам си националноста, обичам си родината и ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО, ЛЮБЯ ,ТАЧА И МИЛЕЯ .. Син съм на ЮНАШКО племе... и за това съм такъв ГОРД БЪЛГАРИН и нито политици, нито ***,турци или каквито и да било гадове не могат да ме накарат да намразя РОДИНАТА СИ , която е и Родина на Ботев,Левски,Симеон-Велики(да не стане грешка със Сакскобурготски) ,Калоян,Асен и Петър,Раковски,Вазов и хиляди знайни и незнайни Български герои !!!!
  • #12
    М ( преди 15 години )
    Хм,нещо ми се струва,че си много запознат с *** рутина,каде ходят,какво правят!Сигурен ли си,че ти самият не си ***-КИВИ?А?За да се палиш толкова и да се изкарваш голем българин,да не са мама и тате баш от Факултето,а чедо?хахаха-заедно!
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    хм значи ЦИГАНИНО е правилно а СМЕЕМЕ не е?!!! Ти не само ,че си много зле с Българския , но буквално си по-зле и от Ромите. Хайде марш в катуна да "береш" тухли и остави Българския на Българите. И ако още не си разбрал , това е форум за мнения а не час по Български. Но явно си толкова интелектуално ограничен ,че и след 5 поста не си го разбрал. Така ,че вече е време да излезеш от казана , за да отидеш до подлеза и да си прибереш братчето ,което проси и се прибирайте право в къщи(изгнилия москвич без стъкла в края на Факултета).
  • #10
    м ( преди 15 години )
    А ти мислиш ли,че аз не съм бързал,а?Ха Ха Ха определено се пише както си искаш,така както и тва=това!ЦИГАНИНО
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Изпроси си го - пише се смеем, не смееме ;)
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    ха ха ха Тоя под мен как ме разсмя ха ха ха ха "ХЕХЕХЕХЕХЕ" Научи ,че между сричките в ХЕХЕХЕХЕ има интервали!!! Също така се пише ТОВА а не "тва" , пише се РАЗСМЯ а не "разсмея" днес на годишнината на Левски ,спокойно можеш да кажеш ,че в този форум никой не може да те бие по правописни грешки. Ти си абсолютен ТУРЧИН почти всяка 3-та дума ти е с правописни грешки и издават селския ти диалект. Това ,че някой хора в бързината правят грешки не ги прави неграмотни. А точно хора ,които се опитват да се направят на големи граматици ,като теб са най-слабите по Български. Хем си неграмотен хем и се мислиш за най-грамотния. От това по-смешно няма. А сега се смей , както ще ти се смееме всички във форума.
  • #7
    Мето ( преди 15 години )
    Хехехехе,е тва момче как ме разсмея,цел ден ще се смея!"ОТЦЕЛЯВАНЕ" хаха,е *** научи БЪЛГАРСКИ,днес на годишнината от на Васил Левски!!!
  • #6
    Мето ( преди 15 години )
    Хехехехе,е тва момче как ме разсмея,цел ден ще се смея!"ОТЦЕЛЯВАНЕ" хаха,е *** научи БЪЛГАРСКИ,днес на годишнината от на Васил Левски!!!
  • #5
    Triforce ( преди 15 години )
    Голям праз, че са го обновили! Но пък имам 1 познат, който опроверга всички истини за 206. От 2 години се мъчеше да си счупи служебното 206 и чак преди Нова Година успя! Тази кола е невероятно качественя, ЯВНО! Но предполагам, че новия модел.......
fallback
Последни