fallback

Virgin купува отбора на Honda във Формула 1?

Собственикът на Virgin Group, Ричард Брансън e направил предложение за закупуване на отбора на Honda във Формула 1.

Както е известно, японската фирма обяви отбора за продажба през декември миналата година. Засега и Honda и Virgin отказват да коментират информацията, появила се вчера в британската преса. Трябва да припомним, че Virgin беше един от финансовите спонсори на Jordan, както и на пилота Такума Сато, когато той се състезаваше за отбора на BAR. По късно този отбор беше закупен от Honda. Фирменият отбор на Honda във Формула 1 може да бъде разформирован изцяло, ако този месец не се намери купувач. Въпреки това досега отборът се готви пълноценно за участие в сериите през тази година.  
Тагове:
fallback
  • #7
    Enzo ( преди 15 години )
    Аз пък го чета заради истинските VW фенове НАНИ и Анонимен, които ми пълнят душата :))
  • #6
    Nomer 3 ( преди 15 години )
    Ха ха вие ги възприемате като сериозна медия :) Много сериозно :) Сигурно и списание "Блясък" е много сериозно.Аз съм фен на сйта и го чета от като съществува, още преди да го купят, чета го защото е единствен дето става в БГ.
  • #5
    GERMAN SUPLEX ( преди 15 години )
    Imeto na bivshiya driver na Honda e TakumA Sato .
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Номер 3 тези имат претенция да са сериозна медия , поне да не пишат с грешки поне това могат. Да оправдават заплатите , коитп взимат. Ние сме потребители и имаме право да получаваме качествен продукт !!!!
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Голяма работа направел грешка :)Мрън Мрън
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Virgin купува отбора на Honda във Формеля 1? На някой му се спи още а? Или е имал пиянска вечер :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • #1
    anti ( преди 15 години )
    Каква е тази "формЕлЯ" я заглавието? Автора да се самосезира за некадърност, щото и най-тъпия професионалист би направил проверка ПОНЕ веднъж.
fallback
Последни