fallback

Още за най-бързото Bentley в историята

В интернет пространството изтече нова информация за най-екстремното Bentley.

Както вече ви информирахме, екстремният модел, чието име все още не е известно, ще се задвижва от биогориво и ще се захранва от дванадесет цилиндров агрегат.От разпространената информация до този момент, можем да предположим, че дизайнът на новия модел ще бъде близък до този на Continental. Това предполага, че модела ще предлага присъщите за Bentley, комфорт и лукс. Стана ясно още, че новия модел ще бъде екстремно мощен, икономичен и щадящ околната среда.От последната информация, стана ясно, че най-екстремното Bentley е композирано върху олекотена платформа, която най-вероятно ще предлага само две места. Екологичният V12 агрегат, работещ с биогориво ще разполага със 630 конски сили и ще позволява ускорение до 100 км/ч. в рамките на 4 сек., а максималната скорост ще надхвърля 300 км/ч.Най-екстремното Bentley ще бъде официално разкрито на 3-ти март на автомобилният салон в Женева.
Тагове:
fallback
  • #3
    nz ( преди 15 години )
    има ве баце, Бентли Азур веднага се сещам модела мисля че е от 1999 или 2000, там някаде, а ако не се лъжа има и по стари, макар че той е невероятен, доста по стилен от Континентала,а макар че не е чак толкова бърз
  • #2
    IMC ( преди 15 години )
    Има обаче доста стари модели, мисля че от 40-те насам няма, сещам се само за един концепт от преди няколко години, но той така и не влезе в производство.
  • #1
    naso ( преди 15 години )
    Има ли Bentley с две места или това ще е първото?
fallback
Последни