fallback

Gumpert Apollo Speed - 800 к.с.

Захранен с агрегат на Audi, на Apollo Speed са необходими само 3 секунди, за да развие 100 км/ч.

Новият модел на германската компания ще дебютира през март, на автосалона в Женева. Наречен е Apollo Speed и се задвижва от модифициран 4.2 литров V8 двигател на Audi. Toй му доставя 800 конски сили и ускорение до 100 км/ч. за нищожните 3 секунди. Скоростта от 200 км/ч., Apollo Speed, достига за 8.9 секунди и продължава да ускорява чак до 375 км/ч.Спрямо познатия Gumpert Apollo, новият модел се отличава с променена предница с големи въздухозаборници, регулируем заден спойлер, уголемени арки на калниците, нови задни светлини и джанти с променен дизайн.За сега, компанията разпространи едно единствено изображение на Apollo Speed, но до премиерата му остава по-малко от месец, така че съвсем скоро очакваме подробна информация за новата спортната кола на Gumpert.
Тагове:
fallback
  • #11
    ad1daSs ( преди 15 години )
    malee ako slojat takaf dvigatel na audi R8 6e stane mn qko ,]
  • #10
    kapuleti ( преди 15 години )
    най- изстискания двигател до момента който се продава е на koenigsegg от 4.7 л и 1018 коня
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    krasota i mosht!!!
  • #8
    . ( преди 15 години )
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ! натиснах ентер преди да съм довършил коментара и тъка :Това е поредното доказателство чегерманските двигатели са наи - добритеи качествени.Бугати Веирох е с 8литра 16V които всъщност е 2-ва V-осмака на Аудиот по 4 литра Макларан ф1 има V12 на БМВ Зондие на Пагани са с АМГ двигатели на Мерседес Аполотата на Гъмпърт с Ауди двигатели.Каквото е създал германеца няма грешка!
  • #7
    . ( преди 15 години )
    Това е поредното доказателство че германските двигатели са наи - добрите и качествени.Бугати Веирох е с 8литра 16 V които всъщност е 2-ва V-осмака на Ауди от по 4 литра Макларан ф1 има V12
  • #6
    NANI ( преди 15 години )
    Знам ,че S8 има V10 5.2,просто исках да кажа,че Ауди използват по принцип 4.2 мотора ,но не напилен като този тук:)
  • #5
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    На S8 мотора е 10 цилиндров.АУДИ Е НОМЕР 1 .
  • #4
    NANI ( преди 15 години )
    Ами те го слагат,само че не толкова напилен,създателя на тази кола тук е бивш служител в Ауди и много неща в нея имат общо с тях:)
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    УУУФФФФФФ Баси колата ... Това е супер УБИЕЦ. Много добро. Съвсем друг е въпроса защо Ауди не слагат тоя мотор на S8. Това щеше да убие Мерцедес и БМВ и да ги прати далеч в прахоляка..
  • #2
    NANI ( преди 15 години )
    200 за 9 секунди?*** дърпането
fallback
Последни