fallback

Нов седан на Volkswagen

Подразделението на Volkswagen в Северна Америка пусна първи образ тип тийзър на бъдещ нов модел на фирмата.

Това е седан от среден клас с кодово име NMS, който ще бъде произвеждан в нов завод на групата в САЩ, разположен в Чатануга, Тенеси. Скицата показана от VW Северна Америка показва, че бъдещият седан ще бъде различен от общите тенденции в дизайна на новите модели на марката. Все пак се виждат пренесени стилови идеи от концепцията BlueSport Roadstar. Според първите информации, NMS ще бъде малко по-голям от сегашното поколение на Passat, като от Volkswagen обещават по-голямо пространство за пътниците, по-голям багажник. По време на презентация в Берлин през октомври миналата година, от VW поясниха, че произвеждания в САЩ седан ще бъде с най-новата система за директно впръскване на горивото Fuel-Stratified Injection (FSI) при бензиновите и при TDI дизеловите двигатели. Скоростната кутия ще бъде с два съединителя. Производството на бъдещия седан на VW ще започне в Чатануга в началото на 2011 г.
Тагове:
fallback
  • #24
    bmw best ( преди 15 години )
    Ииии,ама да не пропусна някой и друг нов автомобил?!То при такова количество можеш ли ги запомни! P.S:Hе берем доматите с колците!Кога ще си купуваш Passat CC да дойда да видя?Ако ти си купиш Passat CC,аз ще си купяPassat CCC,хи,хи,хи.... Дано не се вземаш на сериозно!
  • #23
    Анонимен ( преди 15 години )
    И преди 1999 съм карал и след. От 2000 година съм сменил един ML, Туарег, а сега карам Е класа. Всичките нови съм ги купувал. Следващата ще бъде Passat CC. А за сравнението с москвич много бъркаш. Но не ми се спори... Въпрос на вкус и възможности.
  • #22
    BMW best ( преди 15 години )
    По мнениети на "21" съдя,че Мерцедесите и VW-те,които е имал са били от преди 1999.Защото след тази година позитивните отзиви за надежността и на двете марки рязко намаляват.
  • #21
    bmw best ( преди 15 години )
    не са лоши,но са си немскя Москвич,нищо повече.
  • #20
    Анонимен ( преди 15 години )
    За Passat CC говоря. Може би е въпрос на вкус... Аз лошо от Фолксваген не съм видял, както и от Мерцедес. Само такива коли съм имал и съм доволен.
  • #19
    BMW best ( преди 15 години )
    Само Туарега е малко спорен тук.Иначе Пасата си е посредствен от всякъде,на цената на Мондеото и сега на новия Опел.Фаетона виж е друго нещо.Продадени били супер малко бройки,и ако не се лъжа вече е спрян от производство.Поне такива бяха плановете.Нормално е,кой ще даде много пари за VW..?! след като има БМВ,Мерцедес,а и Ауди!Само най-заклетите фенове на марката,които се оказа се броят на пръсти.Няма прости хора!Поне в Германия.Тук просташката оринталщина поставя някакви илюзорни ореоли на VW.
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ооо не Фаетона, Туарега и Пасат цц въобще не са скъпи и луксозни коли... Изобщо. Що серете бе?
  • #17
    badi ( преди 15 години )
    Tiq 6te se setqt 4e trq da si prigajdat kolite za amrikanskiq pazar.
  • #16
    martu ( преди 15 години )
    засега имаше само един фанатик с рено меган в сайта сега имаме и фанатик с пежо 307 не върви на добре работата
  • #15
    NANI ( преди 15 години )
    VW са *** кошниците,както и всички около тях-Bentley,Porsche,Audi,Lamborghini,Bugatti,а бе кво ги броя тея буклуци за нищо стават,нищо,че само те са на печалба в кризата........нняма ли си Пижо 307 да си го буташ през зимата или пък някое БМВ-нце(Е36) да не моеш да потеглиш на снега е тва са коли,вдигат ти адреналина навсякаде и по всяко време!Мисля да продам Quattro-то, ще си взимам някоя от тея супер коли-Пижо 307 или Е36-ца,нема други такива:)))))))))))))))))))))))))))))
fallback
Последни