fallback

Audi тества „горещото” купе RS5

В Audi правят последни тестове с новото „горещо” купе RS5.

В изданието Auto Express са публикувани снимки на колата, направени на пистата Нюрбургринг почти без маскировка. Тази версия на Audi e ще бъде главен конкурент на автомобили като BMW M6 и Jaguar XKR. Audi RS5 ще бъде с V8 бензинов би-турбо двигател с обем 4.2 литра. Това най-вероятно ще означава максимална мощност в рамките над 450 к.с. и ускорение от място до 100 км/час за под 5 секунди. Максималната скорост на „горещото” купе ще бъде около 250 км/час. На тествания прототип виждаме доста по-дълбок спойлер и по-големи отвори за въздух. Останалата част на прототипа е подобна на тази при Audi S5. Серийната версия на Audi RS5 обаче ще бъде с много по-изразени арки над колелата, с нови прагове, а двата накрайника на ауспуха ще са овални с голям размер. Много е вероятно на края на капака на багажника да се появи и нов спойлер, който да допринася за стабилността на колата. Предаването ще бъде към четирите колела, quattro с разпределяне на движението 40:60 в полза на задните колела. Скоростната кутия ще бъде S tronic, полуавтомат със седем скорости и два съединителя. Audi RS5 ще се появи на пазара в началото на 2010 г. и ще има цена започваща от 75 000 евро.  
Тагове:
fallback
  • #25
    WickedSixD ( преди 15 години )
    ne, 4ak po-dobri ne sa oba4e priznavam 4e moje bi gi nastigat
  • #24
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ей УИСКИ БЛЯК РАМ, обади ми се да ти начупя *** глава - 0888 709583 . Казвам се Николай
  • #23
    WickedSixD ( преди 15 години )
    dobre de priznavam si moje i audi da sa po-dobri ot bmw v momenta, sled kato vidqh rezultatite ot prodajbite im, sym respektiran
  • #22
    WickedSixD ( преди 15 години )
    6te ostavq auditata da gi kopuvat balyci i kompleksari kato tebe
  • #21
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD ха ха .. Значи *** с Ауди а гражданите с пежо ха ха ха.. Може и да са такива мечтите във ващо село но в реалния живот е друго.гъзарите летят напред с Аудитата а убитаците с Пежанца като тебе само се пулят и подсмърчат раздирани от яд ,че са толкова смотани ,че не могат да спечелят пари за по-хубава кола. А за тъпченето виждам ,че добре знаеш къде те тъпчат. Само не знаех ,че му викаш лайнарник ама може до като са те тъпкали да са та ***. Пак ли го извадиха рязко а? Как може да кажеш ,че Ауди *** кола като по цял свят *** обикалят Пежа с ярки цветове. Първо спечели парички купи си Ауди и тогава ще разбереш разликата. И ще разбереш ,колко си бил *** ,че си нареждал Аудитата при положение ,че си карал такава смотана кошница. Разликата е от небето до земята ТОЕСТ ОГРОМНА!
  • #20
    Triforce ( преди 15 години )
    Някъде долу пишеше, че разликите между Ауди и БМВ вече са толкова малки... ами да, вярно е. Това са двата най-продавани автомобила в момента и са може би най-качествените в масовите продажби! Аз и на М3 (2 и 4 врати) не бих отказал и на РС4 и РС5 не бих отказал. Ако ще се карате, някъде в някой сървър на Кънтър-страйк :)
  • #19
    WickedSixD ( преди 15 години )
    слушай ме сега внимателно. Първо като искаш да обидиш някой трябва за да успееш да имаш поне малко повече акъл от него. Ти го нямаш и залагаш на дебилски обиди и детски изказвания. "тъпчене"? тебе ако ти тъпчат лайнарника тва не значи че мен ме тъпчат по пътищата,слагам си в малкия джоб *** като тебе. Тая приказка чувал ли си я,за тъпия селянин фен на Авди?
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD чувал ли си за високото грозде? Ако Ауди са *** коли то трошляците от Пежо са за ***. Така ,че сега ми става ясно защо караш Пежо. Щото ти е писнало да те мушкат Аудитата по пътищата и си решил сам да се тъпчеш.
  • #17
    WickedSixD ( преди 15 години )
    номер 1 сред *** коли да прав си
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    Auditata ne sa ograni4eni na 250 , a na 280 . RS6 e na 285 km. v 4as.BMW i MERGA na 255.AUDI sa dl1jni da obiaviat 4e sa ograni4eni na 250-tak1v e zakon1t v DEUTSCHLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AUDI E NOMER 1 1 1 1 1 *** WISKED!
fallback
Последни