fallback

Първи шпионски снимки от новия седан на Renault Megane

Дилърските центрове на Renault вече очакват първите бройки от хечбека на новото поколение на Megane.

В същото време обаче, те все още предлагат версията седан на досегашното поколение. Това няма да продължи дълго, защото скоро ще се появи и версия седан на поколение Megane III. Автомобилът все още преминава през тестове откъдето се появиха и първите шпионски снимки. От тях се вижда, че са настъпили промени в каросерията от колонка В назад. Профилът напомня на този при LagunаКолата е доста по заоблена в сравнение с хечбека. Очертава се триобемната версия на Renault да бъде особено важна, защото интересът към седаните се връща в цяла Европа, но също така и на други световни пазари, като този в Южна Америка например, където Renault търси ново утвърждаване. Освен хечбек с три и с пет врати и седан, новото семейство на Megane ще се попълни и с комби, няма да липсва и купе/кабриолет. Най-близкият роднина Scеnic/Grand Scеnic също така вече е известен.
Тагове:
fallback
  • #4
    badi ( преди 15 години )
    poredniq nedoizkazal se *** koita kara 10-15 dori 20 godi6na bri4ka ,kqoto q pravi meses ili prez mesec i se ikazva za koli koito struvat priblizitelno 10 pati pove4e ot negovata a v zapdna evropa razlikata v cenata e min 20 tam (za6toto tiq brakmi deto kara sa p o500 -1000 eur) i za nego sa6testviat samo 3 marki "avtomobili" nqma da nazovavam koi.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    иначе вярно е че в предишното си поколение и двата варианта изглеждаха като недомислица - хечбека - предизвикателство за PR-a да се чудят как да го рекламират, а седана - супер евтино изпълнение
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    хечбека изглежда перфектно, а несъмнено и седана ще го направят да изглежда далеч по-класно от предишното поколение
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Да си го пускат в продажба с маскировката. Едва ли е по хубав отдолу :)
fallback
Последни