fallback

Corvette ZR1 с мощност 647 к.с. в Лондон

Една от звездите на Британското автомобилно шоу през тази година е специалната версия на Corvette ZR1.

Ярко червената кола е разположена на щанда на Chevrolet между две жълти версии на C6 Coupe и Z06. Специалното издание на Chevrolet Corvette ZR1 ще се продава с цена около 130 000 евро. Автомобилът е с компресорен двигател V8 с обем 6.2 литра и мощност 647 к.с. Този вариант на Corvette е най-бързият произвеждан някога. Реалните динамични показатели на колата не се съобщават, но те ще станат известни веднага след като тя бъде пусната в продажба идния месец.
Тагове:
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 16 години )
    порше си правят собствения дизайн. линията е започната от 359, което е доста преди първият корвет! на всичкото отгоре въпросният първи корвет е най-красивият (сигурно защото са взели от порше дизайна)!а до мнение 2 - а за италианските автомобили какво ще кажеш??
  • #6
    GMC ( преди 16 години )
    Tolkova dokolkoto Porche ste pravqt tehniqt dizain.Za da se pravi zna4i ima smisal.Ti ako ne go vigda6 zna4i si kasoglet.Pri tova vseki model ima nesto novo i razli4no!
  • #5
    Анонимен ( преди 16 години )
    Колко години още ще правят Курвета с този дизайн ? Който на всичкото отгоре е изкопиран от Ферари 360 Модена !! Не знам дали могат или не могат да правят коли Американците ама знам само ,че много крадът от дизана на другите марки!
  • #4
    IMC ( преди 16 години )
    Интересни коментари, винаги всичко опира до голф в *** съзнание на някои хора. Пич ако не можеш да чтетеш или нямаш чувство за хумор или просто си *** не коментирай изобщо. (за коментар 2)
  • #3
    Някой друг ( преди 16 години )
    Абе *** - ти за японски коли чувал ли си ? Или само ГОУФ-а ти е в главата, а ? Амън от коне с капаци ... карай си Форда и не се обаждай, като си нямаш и на идея за какво иде реч ! Американците НЕ МОГАТ да правят спортни автомобили и това е ! Та то и състезанията им са на овална писта, че ако направят някой шикан и ще си е*е капаците ...
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Друго си е немския ГОУФ, нали *** селянино!!!
  • #1
    IMC ( преди 16 години )
    Най-накрая и американците искараха повече от 100 к.с на литър. Даже някъде четох, че тази щяла да може да завива :).
fallback
Последни