fallback

Полицията на Дубай преминава на руски летящи мотоциклети

Служителите на реда се обучават да ползват квадрокоптерите S3 2019 Hoverbike

Ново транспортно средство получи полицията в Дубай. Това са 10 летящи мотоциклета (квадрокоптери) S3 2019 Hoverbike. Те са производство на калифорнийската компания Hoversurf, която е собственост на руския бизнесмен Александър Атаманов.Фирмата Hoversurf произведе първия си Hoverbike през 2014 г., а година по-късно го представи на изложението за технологии GITEX. През 2017 г. компанията подписа договор за доставка на летящите машини на полицията в Дубай, а сега стартира и програмата за обучение за полети. Благодарение на квадрокоптерите, служителите на реда ще могат да достигат до труднодостъпни райони.Теглото на летащия мотоциклет Hoversurf S3 2019 Hoverbike е 115 кг., а скоростта на полета достига 100 км/ч. Машината може да лети безопасно на височина до 7 метра, но пилотът може да прекарва на борда на квадрокоптера не повече от 25 минути.В безпилотен режим продължителността на полета е 40 минути, като зареждането на акумулаторите отнема 2,5 часа. Самата система се подобрява непрекъснато, като от Hoversurf вече са разработили нови пропелери, които са по-компактни, по-тихи, по-безопасни и по-ефективни от сегашните.Полицията в Дубай има изключителните права за поръчка на летящите машини, но фирмата-производител ги продава срещу 150 000 долара за бройки, като може да бъдат закупени от всеки, които има лиценз за пилот.Снимки: Hoversurf 

Тагове: hoverbike
fallback
  • #10
    Таваришть Путкинь ( преди 3 години )
    Кое е руско в тоя дрон произведен в САЩ ??? Аман от фалшиви новини
  • #9
    Ай сиктир ( преди 5 години )
    Кое е руско???Една руска технология да има????И Ягуар е на Тата,какво индийско има???
  • #8
    Паша Чапаев ( преди 5 години )
    Давно уже Калифорния наша, и Ню-Йорк наш, да и Тръмп из солнечние ребятки!
  • #7
    Капитан на Кузнецов ( преди 5 години )
    Къде му е питателя за *** на това?
  • #6
    FenIX ( преди 5 години )
    Даа а "руския" Челси записа равенство ;-)
  • #5
    Учителя ( преди 5 години )
    Като видиш заглавието почваш да се чудиш...какви руски мотори? Та те не могат да правят и тротинетки...и като прочетеш ти става ясно...
  • #4
    FenIX ( преди 5 години )
    Поредната изгъз*ца на арабеските дето не си знаят петролните пари. Както впрочем и безсмисленото купуване на коли като Ферар, Макларън, Бентли и т.н. за патрулки. Да навлизат по бързо ел колите та тия да почнат да ценят парите че сега им извират изпод краката и се чудят за какви глупости да ги харчат.
  • #3
    Ха-ха ( преди 5 години )
    Нищо руско не видях в тая машина,освен собственика на фирмата.И ако не си забелязал-електрическа е.Впрочем делка няма още от 90-те години.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    На тоя руски *** като почне да му прекъсва делкото във въздуха ще видят те :)
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Полицията на Дубай преминава на руски летящи мотоциклетиТе са производство на калифорнийската компания Hoversurf, която е собственост на руския бизнесмен Александър Атаманов.
fallback
Последни