fallback

Арабски шейх си поръча златен Mercedes

В кичозния автомобил има 14 кг от благородния метал

Арабските шейхове съвсем не са сред най-бедните хора на планетата. Разбира се, такива богати хора обичат луксозните неща, което означава, че си падат и по лъскавите амтомобили. В техните гаражи можете да откриете само най-скъпите модели. В края на краищата, не жалят пари.Един такъв шей, чието име остава неизвестно, си поръча да му направят специален автомобил - Mercedes-Benz SLR McLaren 999 Red Gold Dream. Колата изглежда наистина впечатляващо, макар че по европейските вкусове е доста кичозна. В буквалния смисъл може да се каже, че този Mercedes не е обикновен, а златен.В името на колата има три деветки, които посочват пробата злато и количеството конски сили. За този автомобил са използвани над 14 кг от благородния метал. Със злато е оформен не само интериорът, но и части от каросерията, включително джантите. Този златен Mercedes ускорява от нула до 100 км/ч само за 3 секунди, а скоростта му е електронно ограничена на 340 км/ч. 

Тагове: mercedes
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Tази кола е направена от Ueli Anliker и още през 2012 успя да я продаде в Катар. Вие нормални ли сте с тая новина и то грешна на 6 години?!
  • #4
    Illend ( преди 5 години )
    Гледам и не вярвам на ушите си, но е вярно!!! Това не е новина от почти 10 години, когато за пръв път се появи това недоразумение.
  • #3
    ? ( преди 5 години )
    Верно ли излизате с 10 годишни статии ?
  • #2
    Фолк с японски ваген ( преди 5 години )
    Ромскa работа.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    За затвор е този човек.
fallback
Последни