fallback

BMW ще е готов с i4 през 2021 г.

Това ще е петият модел в електрическата гама на баварците

Главният изпълнителен директор на BMW - Харалд Крюгер, обяви по време на автомобилното изложение в Париж, че компанията му ще разкрие изцяло нов електрически модел през 2021 г.

Според информацията, моделът i4 ще бъде петият автомобил на ток в гамата на марката и ще служи за основа на всички следващи електрически автомобили на BMW. Преди обаче проектът i4 да бъде завършен, компанията ще представи обновеното i3, както и новите модели iX3, MINI Electric и серийната версия на iNEXT.Засега не са известни подробности за BMW  i4, но се очаква моделът ще бъде успешен, тъй като до момента са реализирани над 300 000 продажби на plug-in хибриди и електромобили на MINI и BMW. Не е ясно и как ще изглежда бъдещият електрически автомобил, като засега за него загатва единствено концепцията Vision Dynamic.Моделът Vision Dynamic (на снимката), чийто дебют бе миналата година, може да измине около 600 км с едно зареждане, а максималната му скорост е 200 км/ч. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема близо 4 секунди. Очаква се серийният вариант да се предлага с 3 вида батерии - с капацитет 60, 90 и 120 кВт/ч.Снимка: BMW

Тагове: mini ix3 bmw i4 vision dynamic
fallback
  • #1
    Край ( преди 5 години )
    Германците могат да рисуват много хубави електрически коли.Само дето им е забранено да ги разработват. Имат право да сглобяват такива с китайски/корейски и др. части.До 10г. ако Германия не се освободи от САЩ от немската автомобилна индустрия ще останат само спомени и ретро автомобили.
fallback
Последни