fallback

Всички модели на PSA покриха новите екостандарти

Моделите на Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall се справиха успешно с протокола WLTP

Групата PSA е получила сертификат за това, че нейните автомобили отговарят на новите екологични стандарти, които влязоха в сила от 1 септември. Моделите са успели да покрият успешно изискванията на протокола за проверка на вредните емисии и разхода на WLTP.Всички леки автомобили на марките Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall вече ще се предлагат със сертификата WLTP. Така френският алианс е първият автомобилен производител, който успя да се справи успешно с новите стандарти."Нашит технологични решения в областта на намаляването на емисиите на замърсяващи вещества, сред които са селективният каталитичен неутрализатор (SCR), който се използва от 2013 г. на всички наши автомобили с дизелов двигател, както и филтърът за твърди частици (GPF) за коли с бензинови двигатели, снабдени със система за директно впръскване на гориво, ни позволяват да запазим лидерството си в намаляването на вредните емисии ", коментира директорът по качество и инженерните разработки в групата PSA - Жил Ле Борн.Новият протокил WLTP влиза в сила тази година, като заменя използвания от началото та 70-те години на миналия век стандарт NEDC. Тестовете вече стават по-сложни, като се залага на повече ускорения и спирани на автомобилите. Така обаче могат да се определят по-точно нивата на вредни емисии в реални условия.Въвеждането на новия стандарт създаде доста проблеми на други производителите. При някои от тях – като Volkswagen, поне половината от новите модели все още не могат да се справят с изискванията.Снимка: PSA 

Тагове: psa wltp
fallback
  • #11
    Аха ( преди 5 години )
    Тоз протокил WLTP е мега труден, за това фьолксвагин неможе са справи.
  • #10
    Анонимен ( преди 5 години )
    Другите могат, а "великиту" вагени не могат!Всички са по-добре от фабрикята за лъжите ВАГ, която съществува с подкрепа на държавата и глупостта на хората, които си ги купуват.
  • #9
    Анонимен ( преди 5 години )
    И така да е, това не ги прави по-малко "смотани" коли.
  • #8
    Анонимен ( преди 5 години )
    А аЛуди-то знаеш ли на кого е копие бе ВАГи?Хайде сега да те видим колко знаеш за копията, защото немците и особено предерешените Фолк с Вагени с четирите нули са едни от най-големите копировачи в автоиндустрията!
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    За френската жена ок ама за колата. По добре японска ;)
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е народната марка, а не онова жалко подобие на коли VAG, което трови народа!
  • #5
    Факт! ( преди 5 години )
    Отга викам че оптималната комбинация е френска кола и френска жена па вие!
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Личи си кои марки мислят за народа
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Значи ПСА може а ВАГ не!Респект!
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Всички леки автомобили на марките Peugeot, Citro
fallback
Последни