fallback

Какво ще стане с единствената автомобилна писта в България?

Христо Стоилов, създател и собственик на "Дракон" в Калояново, разговаря с КОЛЕЛА

За последния четвърт век сме слушали какви ли не гръмки приказки за моторните спортове в България - като се започне от пистата за Формула 1, която щяхме да строим, и се приключи с прословутата делегация от петима министри, командирована с държавни пари на моторните награди в Монте Карло.

Тагове:
fallback
  • #7
    анонимен ( преди 5 години )
    Ама как мирише тоя човек не е истина.Някои хора просто ги е страх от водата.
  • #6
    до Трагедия-та ( преди 5 години )
    единствената бананова република в Европа.Единствената бананова република в Европа е Русия.Разбра ли ***?
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    И не само това... Респект към всички , които са в картинг бизнеса в БГ! Знам много добре , колко е трудно да се поддържа този вид дейност в БГ! Но, това е едно удоволствие, което те предоставят на доста достъпна цена! Да покараш карт, макар и "спънат" си е кеф!А, и трябва да се отчете и това, че се кара на писта, а не на пътя, където да си излееш адреналина води често до трагедии с фатален край!Като искат да намалят ПТП-тата, да помислят в тази насока властите!
  • #4
    Man ( преди 5 години )
    Евала за усилията! Със сигурност изкарва пари, това е ясно, но е ясно сега, а преди повече от 10г. си е било гол ентусиазъм! Карал съм два пъти там преди новия модул и за нашите реалности пистата е повече от чудесна!
  • #3
    До долния ( преди 5 години )
    Докато има такива ревачи като теб Тиквостан ще закъсва все повече!И земи *** до Сърбия и Белград па тогава "разсъждавай" кой и за какво щели да го приемат в ЕС ...
  • #2
    Трагедия. ( преди 5 години )
    Истината е че България страходно изостана последните години. Ние станахме гетото на ЕС и единствената бананова република в Европа.Сигурно затова сега искат да приемат Македония и Сърбия че да се не сме най бедните.Много държави които уж са "от третия свят" всъщност са много по пред нас във редица области.А моторния спорт е скъп и не вирее в изостанали държави!
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Голям! Жалко, че в цялата федерация по автомобилен спорт няма друг такъв човек. Ковачев върши доста работа за офроуда. Но за чистия автомобилен спорт...
fallback
Последни