fallback

Приключенският Volkswagen Tiguan излиза на пазара

Компанията предлага специална версия Offroad за популярния си SUV

Германският производител Volkswagen пуска на някои пазари специална версия на най-популярния си кросоувър – Tiguan. Тя носи името Offroad, като се отличава от стандартния модел не само по оборудването и външния вид, но и с по-сериозни всъдеходни възможности.Разликите във външния вид включват нова предна броня, 17-цолови джанти Tulsa и черни огедала. По желание на клиента покривът на автомобила може да бъде черен и така да контрастира с каросерията, за която са предвидени 4 основни цвята – бял металик White Silver, бял Pure White, черен Deep Black и сребрист металик Tungsten Silver. На вратата на багажника е поставен спойлер R-Line, а фаровете са с тризмерен ефект. Салонът се различава от този на обичйния Tiguan по комбинацията от кожа и плат, а също така по защитата на праговете, стелките с логото на специалната серия и металните педали.Версията Tiguan Offroad ще се предлага с бензинов турбомотор с обем 1,4 литра и мощност 150 к.с. Той може да се комбинира с 6-степенна механичната скоростна кутия или със 7-степенна роботизирана трансмисия. За вариантите с 2,0-литров бензинов мотор със 180 к.с. и с 2,0-литров дизел със 150 к.с . е достъпен само автоматик. Всички варианти на Tiguan Offroad са със задвижване към четирите колела.В базовото оборудване на новата модификация на кросоувъра влизат цифров приборен панел, мултимедийна система Composition Media с 8-инчов сензорен дистплей, интерфейс Apple CarPlay, Android Auto и Mirrorlink, датчици за паркиране, електрическа врата на багажника, прибиращи се огледала и камера за заден ход.Като опция се предлага пакет, включващ система за полуавтоматично паркиране, безключов достъп и стартиране на двигателя с бутон, адаптивни светодиодни фарове, адаптивен круиз-контрол с функция Stop&Go. Срещу доплащаkе са достъпни и 18-цолови джанти Sebring, както и вече споменатият черен покрив. Поръчки за модела ще се приемат от 1 октомври, като тогава ще станат ясни и цените на автомобила.Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen tiguan offroad
fallback
  • #11
    Анонимен ( преди 5 години )
    Приключенски?А няма ли някакъв по-специален, изследователски примерно с лупа в жабката?
  • #10
    Анонимен ( преди 5 години )
    Дори и на снимките е показано.на първата двамата се чудят какво да правят а третия тръгва да се спасявана втората е те тръгват и изоставят трошката.А и накрая се вижда празна кола тотал щета.
  • #9
    Даа ( преди 5 години )
    Истинското приключение започва като ти се счупи скоростната кутия на средата на пустинята :)))Само истински приключенец би тръгнал със немски автомобил из дивотията.
  • #8
    Анонимен ( преди 5 години )
    дай първо твоята талига да я видим бе ваги
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    купете ваг и ще сте целите в едно голямо приключение.б
  • #6
    DD ( преди 5 години )
    :) симпатично,..4motion е достатъчна предпоставка да се измъкнеш от снега пред вкъщи.Както и да не ти пука от времето изобщо.Я дайте вашите талиги да видим колк оса нетрошливи.Коментирайте това което карате, не това което нямате.
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Като им знам качеството на ВАГ не е сигурно дали няма да закъсаш пред блока не само през зимата, а и през всеки сезон.Всичко в колите им е консуматив...
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    И всичко това е за да не закъсаш пред блока през зимата.
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Off-road, ала бала! Маркетингови фатки да искат по-висока цена.Кое от изброените характеристики прави тая кола off-road?Спойлер R-Line или Apple CarPlay... или адаптивния круз контрол със Stop&Go?
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хахаха, *** се ядоса и почна да цъка минуси! Давай ВАГи, ти си!
fallback
Последни