fallback

BMW M3 CS срещу Audi RS4 Avant на пистата (ВИДЕО)

Автомобилите са от различни класове, но имат почти еднаква мощност

Безусловно, BMW M3 CS и Audi RS4 Avant съвсем не са преки конкуренти, тъй като са от различни класове. Това обаче не пречи да екипа на изданието CarWow да ги идправи един срещу сруг на пистата и да провери може ли бързото комби да се противопостави на най-мощния баварски седан от трета серия. Двете машини имат приблизително еднаква мощност - 460 к.с.при M3 CS срещу 450 при Audi, но задвижването и скоростните им кутии са различни. При BMW предаването е към задните колела, а трансмисията – 7-степенен автомат с два съединителя. На свой ред Audi RS4 разчита на 8-степенна кутия и система за задвижване на четирите колела. Двигателите също са от различен тип. Баварецът разчита на редови 6-цилиндров мотор, докато при Audi той е V-образен, като е взаимстван от Porsche Panamera. Ускорението от 0 до 100 км/ч при седана е 3,9 секунди, а при комбито – 4,1 секунди.

Тагове: audi rs4 avant bmw m3 cs
fallback
  • #17
    GP до анонимен ( преди 5 години )
    Алпина и АBT дали са с един и същ статут? Едното си е автомобилен бранд, който законно може да се регистрира, ABT е тунинг компания, която може би мечтаеш да "доработи" изнасилената ти TDI-ка!!!
  • #16
    Нормално ( преди 5 години )
    Бмв то е модел 2012...тази есен излиза новата тройка.Аудито е 2017г модел.Ново шаси и мотор.
  • #15
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каква Алпина бе бате, прибери се не стой на слънце....ти за ABT -тунинг чувал ли си , където ги правят по 1200 коня от въздуха.
  • #14
    GP ( преди 5 години )
    Кво се прехласвате да хвалите Алллудито??? Да не забравяме, че има и Алпина Б3/Б4, която е X-drive... Не е необходимо да си вземете скъп Фолксваген, за да карате кола с двойно задвижване!
  • #13
    Анонимен ( преди 5 години )
    БМВ- мечтата на част от тъмното население Уау и това дали *** или по-*** хора предпочитат БМВ определящо ли е за нещо? Да се подразбира че Ауди е мечтата за светлата част от населението ли?
  • #12
    Анонимен ( преди 5 години )
    Дошко,пак си се изквакал майка!
  • #11
    ДанчУ мургавия ( преди 5 години )
    БМВ- мечтата на част от тъмното население
  • #10
    Hahaha ( преди 5 години )
    Аудито е нормално да вземе старта щото е 4х4 ама само до там кво правим после да ги сложат на писта там се разбират нещата. BMW ///M-POWER!
  • #9
    Анонимен ( преди 5 години )
    BMW POWER
  • #8
    Кольо ( преди 5 години )
    Поредното унижение за БМВ , да те изложи така брутално семейно комби , а ти да си спортен М- пауар.
fallback
Последни