fallback

Ето как се справя ново Suzuku Jimny извън пътя (ВИДЕО)

Компактният всъдеход е оборудван само с една допълнителна система за оф-роуд

В интернет се появи първо видео, показващо всъдеходните способности на новото поколение на Suzuki Jimny. Продажбите на компактния модел стартират по-късно тази година. Новот Jimny е на рамна конструкция, като има окачване с пружини, система за задвижване на четирите колела, която може да се изключва, а също така и раздатъчна кутия с понижаващи предавки и заден диференциал с повишено триене. От електронните асистенти за оф-руд компактната машина е оборудвана само с асистент за спускане по наклон. Всъдеходът се задвижва от 1,5 литроов атмосферен двигател с мощност 102 к.с. и 130 Нм въртящ момент, който се комбинира с 5-степенна механична или 4-степенна автоматична скоростна кутия. В Япония новото Jimny ще се продава и с турбомотор с обем 660 куб см., предлагащ 64 к.с.

Тагове: suzuki jimny
fallback
  • #5
    дядо и ряпа ( преди 5 години )
    хубава лада нива
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е машината!Перфектната машина!
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Супер е количката! Бих го купил веднага. Ето така се показват тестове на офроуд, а не като смените бмв например, където ги карат през локвички и камъчета, хахаха.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Доста постно ли, хаха, че то в днешно време на това самурайче почти няма нещо масово, което може да му се опре. Тва не е за мъже с червило, определено.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Супер! При първа възможност купувам едно.
fallback
Последни