fallback

Alpine увеличава производството на A110

Спортната марка ще сглобява по 20 коли на ден

Съживяването на спортната марка Alpine от страна на Renault се превърна в изключително успешен ход, а първият модел А110 се радва на сериозно търсене. Проблемът е, че производственият капацитет на линията на Alpine във фабриката в Диеп е едва 15 коли на ден, което означава, че за нов А110 се чака над една година. Сега от Renault обявиха, че за да се излезе от затрудненото положение производството в Диеп ще бъде увеличено до 20 коли на ден. Друга много важна причина за това решение е, че много от клиентите, които бяха дали поръчка са се отказали от нея и са се насочили към прекия конкурент на френския модел – Porsche 718 Cayman. Общият капацитет на завода в Диеп е 6000 коли годишно, а с увеличението производството на А110 във версиите Pure и Legende ще достигне 5200 коли на година. „В момента най-важният ни приоритет е качеството на колите, това е най-важното за нас. След това ще говорим за количество”, обясни временният управляващ директор на Alpine Себастиен Ерпелен.

fallback
  • #7
    Трее си ... ( преди 5 години )
    наистина БЕЗмозъчен (thebrainless) за да сравняваш каквото и да е от реномиран производител като Порше с нещо то недоразумението рено!
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    Алпинът тепърва прохожда като модел и е много рано да го отписват троловете. Съшо много резонно е да се наложи спортен бранд с оглед на добрите традиции на Рено при двигателите. Правилно са си казали хората, ще гледат да повишат качеството. Повече конк0ренция, по-атрактивни цени в класа.
  • #5
    thebrainless ( преди 5 години )
    Този Алпин е наистина великолепен автомобил и по нищо не отстъпва на Cayman.
  • #4
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    ФранкофУнията нема почва у нас! И слава Богу, да си седят при мамалигарето и да си праят заДръстерите там.
  • #3
    Факт! ( преди 5 години )
    С псуване на французите няма да ги накараш да дойдат тук и с викане на финала за усташите.А че смазаха по продажби немците беше ясно от самото начало.Да живее републиката!
  • #2
    Мммм ( преди 5 години )
    Едно време и ние правихме А110 и французите казваха,че нашите по нищо не отстъпват от френската сглобка, а тогава наистина се правиха качествени коли.
  • #1
    ... ( преди 5 години )
    А бе изнесете "производството" в некой бандустан, по "добрите" традиции на рено, и далаверката ше стане!Ко толкова, рено е все пак.
fallback
Последни