fallback

Дама от Онтарио две седмици кара чужда кола без да разбере

Грешката станала на паркинга на голям магазин

Жена в Канада случайно подкарала чуждо Infiniti, в което се качила на паркинга на Walmart и след това го карала 2 седмици без да забележи. Историята стартира с това, че дамата паркирала взетия под наем черен Nissan пред магазина, а когато излязла се качила в Infini-то със същия цвят и успяла да го подкара. Това станало възможно защото собственикът на колата я оставил отключена и ключ на таблото. Дамата карала автомобила две седмици и разбрала за грешката си едва когато отишла да връща колата. А когато тя тръгнала, малко по-късно от магазина излязъл собственика на Infini-то и установил, че колата му я няма. Той веднага подал сигнал, че автомобилът му е откраднат. „Откраднатата” кола се появила две седмици по-късно, а при връщането на автомобила се появила и полицията. Дамата разказала, че се е объркала и полицаите приели историята й и решили да не започват разследване, което да доведе до съд. Тя обяснила, че нямала никакво намерение да краде колата, просто я объркала. А от компанията за коли под наем трябвало да приберат Nissan-а от паркинга на магазина. Дамата все пак платила глобата за дългия престой пред Walmart.

Тагове: walmart
fallback
  • #11
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    За паркинга писах заради статията.Ходя най-вече в Маями,Лос Анджелис и повече в Лас Вегас и за разлика от теб няма нужда да проверявам в Google,защо реално съм там.А за такова "пробване" на коли там ще те закопчае полиция-дано да си чувал,че там собствеността е НЕПРИКОСНОВЕННА!!!Приятно пътуване в сънищата ти !!
  • #10
    до dr_kurtev ( преди 5 години )
    Никъде не съм писал, че паркингите са платени. СЪщо така пиша, че почти навсякъде е така. Ти вероятно си на място, на което част от хората си заключват. Аз също съм прекарвал доста време в щатите и на който и паркинг да ида, която и кола да пробвам, винаги е отключена като доста често ключовете са на таблото. Можеш да провериш и в Google как са нещата.
  • #9
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    Годишно около два месеца съм в USA,няма такова нещо като преместване на колата,ако пречи-ако си в нарушение ти я вдигат.Колите си ги заключват,и на WALMART паркингите са безплатни,както и на всички вериги !1
  • #8
    Анонимен ( преди 5 години )
    В САЩ и Канада почти навсякъде колите се остават отключени. А пред големите магазини дори е задължително да е отключена и ключа да е на таблото, за да може в случай, че колата пречи да бъде преместена.
  • #7
    мхм ( преди 5 години )
    Напълно възможно е, особено при коли, които се палят с бутон. Всяка кола има по два ключа. Човекът с Инфинитито, може да е не е забелязал, че единият от двата ключа е останал в колата Случвало ми се е - жената оставила няйния ключ в чашодържателя. Излизам, танискам да заключа с моето сидтанционно и не забелязвам, че не е станало. Ако някой влезе в колата, може директно да я запали, мислейки си, че че я пали с неговия ключ.
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    няма как да са keyless и онази кола да работи с нейната карта нали?
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Интериора принципно си прилича.И двете коли са keyless.
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да бе, Инфинити и Нисан нямали нищо общо.
  • #3
    До долния ( преди 5 години )
    Да си остави ключа на таблото и да заключи ли? С какво, с гаечен ключ, може бии?
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    да си остави ключа на таблото и отключена кола.. то бива бива канадци ***..
fallback
Последни