IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Geely показа новия си седан за Европа

Автомобилът ще се предлага с два бензинови турбо двигателя

Geely показа новия си седан за Европа

В Китай се проведе представянето на новата купеобразна четиривратка на Geely. Очаква се, че в моделната гама на производителя, който е собственик на шведската Volvo, тя да заеме нишата между седаните GL и Borui.

Geely показа новия сезан SL

Официални снимки на модела Geely публикува още през май. А тези дни в Поднебесната империя се състоя дебютът му, като първите "живи" фотоси на седана разпространи местното издание Autohome. На китайския пазар автомобилът ще се продава под името Binrui, а в останалия свят - като SL.

Екстериорът е направен в стила на флагмана Geely Borui. Дължината на Binrui/SL е 4680 мм, широчината е 1785 мм, височината 1460 мм, а междуосието - 2,670 мм. Моделът е изграден на платформа, разработена от Geely.

Geely показа новия сезан SL

За двигателите на новия седан в Geely още мълчат, но характеристиките на SL бяха разкрити по-рано от Министерството на промишлеността на Китай. Според предварителната информация за модела са предвидени два бензинови турбо двигателя: 3-цилиндров еднолитров с мощност 136 к.с. и 1,4-литров 4-цилиндров, развиващ 133 коня.

На китайския пазар Binrui ще се появи през третата четвърт на 2018 г., а в останалия свят, включително в Европа, седанът SL ще бъде достъпен след година.

Снимки: Autohome

Тагове: geely
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    щото двигателя не е само мощност.. има още- въртящ момент, еластичност- разход на гориво- CO2/екология- надеждност и др.Това изглежда добра конглокенция на сийд, и30, гоуф, 308 и компания.
  • #6
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    3-цилиндров еднолитров с мощност 136 к.с. и 1,4-литров 4-цилиндров, развиващ 133 коня.??????? Какъв е смисълат да си избираш цилиндри вместо мощност ? Защо 4 цилиндровия е по слаб от 3 цилиндровия.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    Субарее малко отпред, не е зле.. убеден съм че и като качество няма да е зле. Интересно става.. може би ще е от полза малко конглоке нция в Европа, която да свали малко цените на останалите играчи (поне в този сегмент)А иначе не знам немците ли да му мислят, французите ли японците ли.. ще видим.
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    1 ( преди 5 години )
    Горките немци, треперят от великите китайски автопроизводители. Та те ако не бяха купили патент от Даймлер и Форд, още щяха да се мъчат да сглобят автоматична трансмисия.Далече са китайците от истината. Трябва им поне още едно десетилетие.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Macuda ( преди 5 години )
    Абе не знам на какво прилича,но колата си изглежда добре,двигателите модерни - евро 6+ със сигурност!Навремето се смеехме на корейските коли,сега смейте се и на тези!В момента в който хората по света разберат че вече има качество чинезетата,*** ти едни луди хилки за немски автомобил!Лично мое мнение,че скоро ще има китайски автомобили ив Туринг шампионатите, и в Рали сериите,а по-нататък ще се пробват дори и в Формула1,имат пари-ще се рекламират до дупка!
  • #2
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Факт!-Великии ( преди 5 години )
    Изглежда много добре да му мислят немците
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Копирано от Пежо 508, предната броня със заемки от Субару и Тойота, а след задната врата до багажника прилича на нещо между БМВ и Волво.