fallback

Новият Ford Mustang Shelby GT500 ще развива 700 к.с.

Следващото поколение на модела ще бъде показано догодина

Следващият Mustang Shelby GT500 ще се ноди моделна година 2020 и ще мъде по-мощен от сегашното покоение на суперколата Ford GT. Това става ясно от информация за автомобила, която се появи в няколко чужди издания.

Според компанията-производител, бъдещият GT500  ще запази статуса си на конкурент на Chevrolet Camaro ZL1 и Dodge Challenger, но ще бъде „нещо по-различно от предишните версии“. Автомобилът ще има за цел да влезе и в по-високия клас на луксозни спортни коли. Предполага се, че за целта Ford ще използва 5.2- литров V8 двигател с компресор с мощност от около 700 к.с.Очаква се автомобилът да разполага с технологии за следене на състоянието на пътя, с хардуер за бърза промяна на настройките при нужда, както и с карбоново-керамични спирачки. Машината ще получи още заден спойлер от въглеродни влакна, както и преден капак с въздуховод.

fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Цената за САЩ е ОК, но в гАйропата ще е над 100 000 евро. Тук ни клатят за всичко, като за последно. И данъците едни хубави, хубави и цените най-високи отколкото където и да е, а доходите не най-високи. Евроджендърска раотъ...
  • #2
    Няма такава ... ( преди 5 години )
    друга кола по света - 700к.с. с цена от 60к$!!
  • #1
    Ауто билд за 2 лева ( преди 5 години )
    Матурите прихващат:Новият Ford Mustang Shelby GT500 ще развива 700 к.с.А...дали ще "вдига" 340 км/ч?...цитат:От двама работници, които извършват еднаква работа, по-голяма мощност развива работникът, който я извършва за по-малко време....Да допустимо е да се развива мощност, но не звучи добре.Журналистическа Академия на науките(ЖАН).
fallback
Последни