fallback

Мечка потроши колата на американка (ВИДЕО)

Направила салона на пух и прах, дори го ползвала за тоалетна

Мечка се качи в колата на американка в град Кантон, щата Кънектикът, и направи салона й на пух и прах, съобщиха местните медии. Инцидентът станал, докато собственичката на автомобила Линда Морад се грижела за къщата на нейна приятелка. По едно време Линда чула странен шум от улицата, погледнала през прозореца и видяла, че аварийните светлини на колата -  Subaru Outback от 2015 г. са включени, а в салона явно имало някой.  Уплашената жена позвънила на 911 и казала: "Сама съм и мисля, че има някой в колата ми". Когато шумът станал по-силен, тя се обадила на полицията и отново на 911. "Сега и клаксонът пищи, става наистина страховито. Аварийните мигат, клаксонът писука като луд, виждам, че някой се мята в салона", казала Линда. Пристигналите полицаи установили, че в колата буйства мечка. Служителите на реда отворили една от вратите и звярът избягал в гората, оставяйки салона почти напълно потрошен, а освен това явно го ползвал и за тоалетна. Застрахователната компания обещала на собственичката на автомобила да компенсира щетите. Жената обаче казала, че е по-щастлива от факта, че нито тя, нито мечката пострадали при инцидента. Линда също така посочила, че единственото нещо, годно за консумация, което оставила в колата, бил банан. По-рано обаче тя изхвърлила на сметището голям чувал с боклул, чиято миризма вероятно привлякла звяра.

WFSB 3 Connecticut

Тагове: subaru
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    Животинчето се е качило да поразгледа , но е останало разочаровано.
  • #6
    До Дошовците ( преди 5 години )
    А на мечката /-/ защо не нацъкате!? Нали тя си е избрала тоалетната? Модерна и японска.
  • #5
    До Дошовците ( преди 5 години )
    Вече знаете кой автомобил е външна тоалетна! Не, не е с кръгчета, а със звездички! Задължително японски!!
  • #4
    ххх ( преди 5 години )
    хаха когато си мечка и си преял с мед и те напъва,а в цялата гора няма едно скапано ауди или поне пасат че да се облекчиш - субару ще свърши работаинтериора е също толкова грозен
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    "дори го ползвала за тоалетна"объркало се е животното... помислило си е, че е в АУДИ
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Той, твоя багаж(умствен), е толкова малък, че даже и в консервена кутия да го сложиш е разхищение на пространство! Кибритена или някаква нано-кутийка би свършила работа! Но, и тогава може да останат празни!
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    То японските консервени кутийки за друго не стават така или иначе.
fallback
Последни