fallback

Eто го най-после Cullinan, най-луксозния SUV в света

Rolls-Royce представи официално първия си модел с 4х4 задвижване (ГАЛЕРИЯ)

Тагове: rolls-royce ghost suv cullinan
fallback
  • #13
    На Путин лимузината ( преди 5 години )
    Тъй като стана въпрос за лимузината на Путин, отпред не е като Ролс Ройс, по-скоро е като Крайслер 300с. Дори бих казал, че предните светлини са директно взети от Крайслера
  • #12
    JDM_Mercedes ( преди 5 години )
    Ще дам един куфар с пари, за нещо което изглежда като ЛАДА 2104 ... Поне едното е ЛАДА и се знае, че е ЛАДА. А това тук ?!?!?!
  • #11
    Илиев555 ( преди 5 години )
    Направили ли са го добре .При всички случаи е далеч по добре от бент лиА платформата на която е изграден е индивидуалната тази която е за фантом, не го свързвайте със х7 това го гледах до като го тестваха странна работа върви екстра на пресечен терен с една дума хората да го направили както трябва .Имаше и снимки с друг интериор много по луксозен от показания и Отзад беше с две самостоятелни кресла а бе много лъскав и скъп изглеждаше .
  • #10
    Анонимен ( преди 5 години )
    По добре една Дачия Дъстър. Върши същата работа. Сигурно е и по надеждна.
  • #9
    Факт! ( преди 5 години )
    То па едни инженери от Мюмюнхен още смятат 3+5 колко е!
  • #8
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    дай дефиниция на "удоволствие от шофирането" :) по принцип се смята че удоволствие от шофирането предоставят модели, които "превземат" завоите с лекота. Тоя хипопотам забрави да го може :)
  • #7
    13705 ( преди 5 години )
    Тва за лимузината на Путин счупи глупомера :D Така е, ролс ройс са откраднали дизайна от руснаците. Които са го откраднали от ролс ройс :D
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    Съвсем както трябва си изглежда колата. Само не съм сигурен, че са избрали най-добрата комбинация за интериора за премиерата :)
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Двигателя е на базата на N74 на БМВ действително, но е с доста доработки, води се N74B68 и се ползва само от RR, във Фантом и Кулинан. То и Ghost е на платформата на седмицата, но това не му пречи да е съвсем различна и прекрасна кола
  • #4
    Georgi ( преди 5 години )
    Признал съм ги немците, че знаят как да измъкват парите на арабите: Бентиягата е маскарина Q7, Ролса е на платформата на новата Х7. Ще се харчи като топъл хляб в Дубай това нещо, като знам колко "обикновени" Рплсове съм виждал там. Иначе и в София ще се появи някой, може да залагаме, на кого от "бизнесмените ни" ще се падне честа да е пръв.
fallback
Последни