fallback

Porsche показа как се тества хибридния Cayenne (ВИДЕО)

Всъдеходът в момента преминава изпитания в Южна Африка

Германският производител Porsche публикува снимки и видео, на които показва как вървят финалните тестове на хибридната версия на новия Cayenne. Изпитанията се провеждат в реални услония в околностите на Йоханесбург, Южна Африка. Програмата вкючва тестване на автомобила на стандартни пътища – в горещо време и при дъжд, а съко така и при екстремно ниски или високи температури. Идеята на компанията е да постигне максимално добри настройки на хибридния агрегат на кросоувъра. Автомобилите се тестват както в околностите на града, така и на пътища с лоша настилка. В планините на Африка се проверява и как се държат кросоувърите на височина от 3000 метра над морското равнище. Премиерата на второто поколение на Porsche Cayenne се състоя през август 2017 г. Всъдеходът е изграден на нова платформа, използвана за Audi Q7 и Bentley Bentayga, като за първи път в историята на модела е получил завиваща задна ос. На пазара новият всъдеход се предмата с 3,0-литров турбо V6 с 340 к.с. и с би-турбо V8 с обем 4,0 литра, развиващ 550 к.с. Хибридният Cayenne разчита на комбинация от 2,9-литров би-турбо V6 и електромотор, като мощността му е 462 к.с.

Тагове: porsche cayenne
fallback
  • #2
    Георги ( преди 6 години )
    защо не са тествали в България, ами...1. Искат да тестват колата не да я разбиват2. Ако не платят на правилната компания застраховка, ще им ги откраднат в движение3. За да си свършат работата ще трябва толкова пари да мушнат в нечии джобове, че явно им идва по-евтино да ги натоварят на кораби за ЮАР и там да ги покарат
  • #1
    До долния ( преди 6 години )
    Така е, голямо разхищение на ресурси от Порше, ама те немците просто не са и сънували в страната на тиквата за каква дупка иде реч, ще трябва да пресметнат цялата кола ако дойдат тука.
fallback
Последни