fallback

BMW се похвали с новия X4 (видео)

Кросоувърът идва със седем мотора и две спортни версии

Германският автомобилен производител BMW се похвали с новия кросоувър X4 (заводски код G02). Компанията публикува видео, което показва основните разлики между двете поколения на модела, за да демонстрира основните новости. На първо място се забелязва формата на задните светлини, чийто вид частично повтаря дизайнерските решения на Mercedes GLC vibe.  Различни са и двата ауспуха. Освен това регистрационната табела вече е поставена на бронята, а не както досега - върху задната врата. Предните светлини също са променени в сравнение с първото поколение. Преработена е и формата на фаровете за мъгла. Радиаторната решетка пък е станала доста по-масивна.  Интериорът е добил много по-модерен вид, променени са седалките, воланът, централната конзола, арматурното табло и др., а мултимедийната система може да се управлява с жестове. Различни са и габаритите на модела. Новият Х4 е дълъг 4722 мм (+ 81 мм) и широк 1918 мм (+ 37 мм). Колесната база пък е увеличена с 54 мм и вече е 2864 мм, което осигурява по-голямо пространство в салона. В гамата модификации на BMW X4 ще има две „напомпани” версии M Performance - M40i и M40d. Първата ще излезе през август, като ще получи 3-литров бензинов турбомотор с 360 к.с. и 500 Нм въртящ момент.  Модификацията M40d ще има 3-литров дизел с 6 цилиндъра, който ще развива 326 к.с. и 680 Нм. В гамата двигатели влизат още два бензинови тубомотор с 4 цилиндъра и обем 2 литра. Те развиват 184 и 252 к.с.. Има и два 2-литрови дизела – 190 и 231 к.с., както и 3-литров дизел с 265 к.с. Всички модификации са оборудвани със система за задвижване на четирите колела xDrive и с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Тагове: bmw x4
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Надали има по грозна кола от тази
  • #8
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Имат толкова прекрасни възможности за развитие,а те не смеят,копират,правят уж като нови ,вече поомръзнали и доста позагрубяли черти на моделите си които ги смесват с новите, но преждевременно омръзнали черти на Мерцедес и една пошла каша.....Защо зарезаха легендарните кръгли фарове и не използват да развият обещаващите бъбреци!!!?!? Защо не използват историята!-:https://imageshack.com/i/pnKSqncNj -може толкова да е по-свежо и себеизразяващо и динамично и различно!Защо да не искат?С цел е!
  • #7
    ама-ха ( преди 6 години )
    Преди десетина години, като видях за пръви като път Х6 си помислих, че ми се стори като лош сън и, че това нещо няма да има пазар. Кокло съм бил в грешка... BMW и Mercedes напускаха сума ти подобни модели. Китайките много ги харесват.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Като ви гледа човек тука, все "собственици" на премиуми сте.То е мрънкане, оня пък хибрид иска.И кво искаш да возиш 150 кила жици и чудесии че са си псевдо еко ли /? Утре го капарираш може би ?Странна логика тип мрънкач.Ако па има хибрид ще има ...еее ама цената..няма угодия. Тоя па копирали...фирмите се опитват да угодят на такива мрънкялници и каквото ида правят все не са успели ...
  • #5
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Така,лека ретроспекция.......Първо Мерцедес копираха X6 и X4 , и то е разбираемо ,защото никойне иска да изпусне парче от баницата.Сега всички произвеждат и купуват в "несвест" suv-ве ....- с еднаедничка цел:-да пазят озона,въздуха и чистотата.....?!?Въпросът е преди Мерцедес "спешно"изкопира БМВ ,...а сега ?!?!БМВ още по-спешно изкупираха Мерцедес...?!?1Няма ли "теория на конспирацията" ?Да ни предлагат един и същ продукт слек като "ослепяхме","изтъпяхме" и свикнахме на манипулация...?!?
  • #4
    Чудно ( преди 6 години )
    Попринцип нали новите модели на BMW ги правят със свързани фарове и решетки ? Сега пак ли ще ги отделят ?
  • #3
    m200 ( преди 6 години )
    разкликата е минимална
  • #2
    zoom out ( преди 6 години )
    ...само на тебе, така ти се струва,..на йейт сме се нагледали ако няма какво да кажеш позитивно гаси компа.
  • #1
    zoom in ( преди 6 години )
    Само на мен ли ми се струва, че новото поколение е гояла стъпка назад в дизайна ?!?
fallback
Последни