fallback

Subaru е готов с новия Forester

Петото поколение на кросоувъра ще дебютира в края на месеца

Японският производител Subaru обяви предстоящата премиера на новото, пето поколение на кросоувъра си Forester. Тя ще се състои по време на автосалона в Ню Йорк, който стартира в края на месеца.По повод представянето на популярния модел компанията показа изображение на задната част на автомобила. Очаква се дизайнът му да повтаря почти напълно този на VIZIV Future, показан през есента на 2015 г. на автомобилното изложение в Токио.

Тагове: subaru forester
fallback
  • #3
    Auto ( преди 6 години )
    Ако Мазда ти е безидейна и скучна от към дизайн и технологии, чудя се къде са Ваг, Ауди или БМВ например, ст техните изтъркани, до болка познати дизайни!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    От японските марки само Субару става. Другите са ужасно скучни и безидейни. Стават само за ходене до магазина. Субару направи готин дизайн последните години, това комбинирано с боксерния двигател и AWD е доста привлекателно.
  • #1
    Нев ( преди 6 години )
    "Очаква се дизайнът му да повтаря почти напълно този на VIZIV Future, показан през есента на 2015 г. на автомобилното изложение в Токио."Като една от марките които харесвам, искренно се надявам този път това да се случи най-накрая! Субару все по често взе да се съобразява с феновете си, които са доста лоялни към марката, но винаги е било разочароващо, като излезят със страхотни концепти на изложения, а в последствие почти нищо не намира реално приложение в ацтуалните модели!
fallback
Последни