fallback

Първа снимка и видео на най-малкия кросоувър на Lexus

Моделът UX е изграден на напълно нова платформа

Компанията Lexus публикува първа снимки и видео, на която се виждат напълно дизайна на екстериора и интериора на най-малкия кросоувър в гамата на марката. Моделът ще се казва UX и ще бъде представен официално на автосалона в Женева в началото на март.От компанията не разкриха никакви допълнителни подробности за автотомобила. Единствено бе казано, че Lexus UX е играден на изцяло нова платформа, която осигурява „нисък център на тежестта и управляемост като на модерен хечбек”.В гамата на японския производител новият автомобил ще се разположи под кросоувъра NX, който досега беше най-достъпният кросоувър на Lexus. Така UX заема мястото на хибридния хечбек CT 200h, който не успя да се наложи на пазара.

Тагове: lexus ux
fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 6 години )
    Любители на марката Лексус: Когато първите 4-5 коментара под всяка статия са за незавидния дизайн на моделите, един интелигентен човек ще се замисли, че може би наистина е така, а няма да дава минуси...
  • #13
    Анонимен ( преди 6 години )
    " ...нов премиум снегорин. "Само дето не е премиум, а *** снегорин.
  • #12
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това няма кой нормален мъж да го хареса...Няма и коя жена да го хареса...Това като гледам какво е никакво такова,ни очерователно грозно,нито е хубаво е някъде по средата,явно е насочено към джендърите да го купуват,те ще го оценят.Тъжното е ,че като гледам колко човека бият минуси тук на мненията против това недоразумение,правя извода,че джендърите са повече отколкото хората предполагат.Ето сега от моето мнение,може да ги преброите колко са гласували с минус,понеже им обиждам *** колата..
  • #11
    До Втория анонимен ( преди 6 години )
    Пък HELLA направи завода си в Божурище въпреки, че сърбите бяха обещали щялата инграструктура да е от тях.Хела бяха предпочели България заради подготвените кадри, защото освен да се произвежда има и отдел, който проектира.Белгийците да ходят в Тамбукту, там ще си намерят много квалифицирани работници.Фирмата, в която работя беше собственост на белгийци, сега на германци.Разлика от земята до небето.Тия белгийци за *** за зеле не стават.
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    И според мен това е най-красиво в класа. Както NX и RX са безапелационно най-красивите и модерно изглеждащи в класовете си. Дори нямат конглокенция по модерен дизайн. Германските са еднакво грозни и старовремски изглеждащи, Инфинити вече им остаря дизайна,много зализан, но поне с класи по-модерен от ТАБУРЕТКАТА GLA,M клас с фарове като аквариуми, БМВ еднакво скучно от 15 години, Ауди еднакво като преди 20 години.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хората с пари си купуват Лексус особено в Щатите и арабските държави,както и Русия. Нормално в Европа да си купуват европейски коли. Това че в Европа се продават много Рено или Фиат не означава,че са по-хубави коли от Тойота или Мазда. Що за глупаво мислене.
  • #8
    Тоя па, ( преди 6 години )
    за разлика от теб тука хора които могат да си позволят този кош..н оси дават парите за други неща.Ти мечтателю каква караш я сподели.Очевидно тази ти е мечта.
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    Качк е хейтъри?Как е новият внос на немски бракми? Има ли евтини предложения? то всъщност всичко е евтино.Най-евтините обаче сте вие, че нямате 5 лв. в джоба но сте тръгнали да коментирате коли за които можете само да мечтаете. Даже и да мечтаете не можете...
  • #6
    Я ( преди 6 години )
    ...нов премиум снегорин.
  • #5
    жик-так71 ( преди 6 години )
    Lexus символ на качество!
fallback
Последни