fallback

Новата Toyota Supra се оказа по-бърза от Porsche 911

Японският спортен модел ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди

Сканирани страници от японското списание Best Car с публикувани на тях данни на новата Toyota Supra се появиха в интернет форума SupraMkV.com. Според информацията на изданието, спортният модел на японците ще получи 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра и ще бъде по-бърз от Porsche 911.Дължината на автомобила е 4380 мм, широчината – 1855 мм, височината – 1290 мм, а разстоянието между двете оси – 2470 мм. Теглото на автомобила е 1496 кг., което означава, че той ще е с 14 кг. по-лек от своя предшественик, но и с 250 кг. по-по-тежък от Toyota GT86.Бензиновият двигател с 6 цилиндъра ще развива 340 к.с. и 450 Нм максимален въртящ момент, който ще бъде достъпен в диапазона 1380-5200 об/мин. Моторът ще работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия.Ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 3,8 секунди, което е с 0,6 секунди по-бързо от Porsche 911 във варианта с 370 к.с. и роботизирана скоростна кутия.Всички останали подробности за новата Supra ще стана известни по време на автосалона в Женева след месец, когато ще е и премиерата на модела.Снимки: Best Car

Тагове: toyota supra
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мда, и за мен е културен шок пътувайки из Германия. Навсякъде чисто, подредено и спокойно. Относно пикането, в Германия не съм го усещал, но в Чехия, Словакия и Полша, вървейки по улиците може да познаеш къде са "тоалетните" :)А културния шок, минавайки Београд навръщане е в пъти по жесток.
  • #12
    до: doc ( преди 6 години )
    Живял си сред германици 100%. Културният шок отивайки в Германия за мен беше огромен. В БГ хората си мислят, че немците са културни, точни и възпитани хора, а се оказва точно обратното. Да пръднат или оригнат на масата е нещо нормално за тях. Както и да вземат да си духат носа. Правят го по 1 мин. и повече, а това, че са на маса изобщо не ги вълнува. Също и с уринирането им където им падне не свикнах. Допикае им се и го правят навсякъде и пред всеки дори в центъра на градовете.
  • #11
    doc ( преди 6 години )
    Прошвабските оплаквачки си умират да ръсят детински хумор,показващ нискочелият им интелект!Впрочем такъв е и немският хумор като цяло-да паднат,да се ударят да се уригнат,да пръднат...абе голяма смехория!Какъвто хуморът такива и "магическите" им коли!
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    При тези кг силно се съмнявам с тези кс да направи 3,8 сек до 100, но ще видим
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само да не са взели информацията от някоя обложка на "Need For Speed".
  • #8
    до 999 ( преди 6 години )
    Изобщо не ги хвали ония русофили от факти дето всяка трета новина за коли им е разказ по руска картинка. Тука поне такива изпълнения няма, което е сетиозен + откъм класа. Общо взето и двата сайта са трагедия откъм сериозна информация, така че гледай шоу и не си ги слагай на дедовия!
  • #7
    999 ( преди 6 години )
    Поредната изтипосана новина на този смешен сайт с нелепи и неграмотни преписвачи.Първо сте спестили една камара информация за колата,която примерно във fakti.bg/avto има,второ спестили сте и от към снимки.Вече наистина спирам да чета смешния ви сайт,ако в моята фирма, работниците ми бяха толкова слаби служители, щях да съм ги уволнил отдавна,редактори нямате ли? Началниците Ви,не четат ли какво става,какво се случва?Пълен препис на всяка новина,грешки,липси..ужас.Срам да ви е,да го изтриете това
  • #6
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Дано има и ръчна кутия ! А това са само предположения на някакво списание. Тойота не са излезнали с официални данни, така че до примиерата може само да се гадае. А който не е имал допир до доработена Супра от предишнито поколение, да не говори, защото си няма на представа на какво е способен този автомобил. Видеата в Интернет не могат да се сравняват с опита на живо !
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това ще е много бързо, но ще може ли да избяга от ръждата е въпроса.Понежа освен хубави двигатели имат и най-качествената стомана от Кобе Стийл.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Двигателите на БМВ правят магии.Щом от Тойота направиха бърза кола.Респект, БМВ.
fallback
Последни