fallback

Ferrari готви най-мощната си кола с V8 двигател

Новата версия на модела 488 GTB ще се казва GTO

Компанията Ferrari подготвя „напомпана” модификация на суперколата си 488 GTB, която ще получи традиционното име GTO (Gran Turismo Omologata). Моделът ще стане най-мощният граждански автомобил в историята на марката, оборудван с V8 двигател, съобщава сайтът FerrariPhotoPage.Новата суперкола ще получи модернизиран вариант на мотора, поставят на състезателната модификация Ferrari 488 Challenge. Това е 3,9-литров V8 с турбо, който ще може да развива 700 к.с. Той ще бъде комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия и пренастроена система за кормилно управление.В същото време автомобилът ще тежи с около 10% по-малко от стандартното 488 GTB. За конструкцията на бъдещото GTO ще бъде използван карбон, от който ще бъдат направени капакът, двете брони, задният спойлер, както и основна част от салона. Благодарение на новите елементи по каросерията аеродинамиката на автомобила ще се подобри с 20%. Сега освен стандартните купе 488 GTB и роудстър 488 Spider в гамата на модела влидат и 3 състезателни версии – класове GT3 и GTE, както и 488 Challenge. Именно последната е оказала и най-голяма влияние при разработката на бъдщото GTO, което според слуховете ще бъде по-бързо дори от хибрида LaFerrari.Снимки: Ferrari

Тагове: ferrari 488 gtb gto
fallback
  • #7
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Оставете го човека, то е фен на френските коли и миксерите. :)
  • #6
    Man ( преди 6 години )
    Няма смисъл!
  • #5
    Факт! ( преди 6 години )
    Е именно де да се изръсиш за екзотика да накачиш некоя мадама до тебе и една електричка тежаща над 2 тона да те из.уха на светофара в която можеш както казваш ти и доматите от село да пренесеш а другото е безполезен кит кар със спойлери в който едвам да се навреш си е смешно и жалко.Та тук се връщам на първоначалният замисъл ДВГ до електричка е кат бутален двигател на Месершмид до реактивният на Ф-22 Раптор!
  • #4
    Man ( преди 6 години )
    Не бе пич, ти специално и бурканите със зимнина няма да има къде да сложиш, така че Ферари определено не е за теб! Защо коментираш неща, които явно не разбираш? Покарай пък дори и за малко някоя екзотика и може би, евентуално, ще стигнеш до по-различни изводи.
  • #3
    Факт! ( преди 6 години )
    Е да бе ама мое ли у те тва фераре да накачиш дечурлигата до даскало жената до работа и да напазаруваш е не моеш!Тогава кво ми говориш!
  • #2
    Man ( преди 6 години )
    Не, не, по-смешното е, че си мислиш, че колите са само каране в права посока! Ми много си се объркал! И освен това Тесла е мааалко по-бавна на 1/4 миля от 488, а за миля (ако и стигне тока) е цяла влакова композиция по-бавна, така че не се изказвай наизуст! https://***.youtube.com/watch?v=ysCpMlsZm0k
  • #1
    Факт! ( преди 6 години )
    Най-смешното в цялата история е че една тесла модел ес семеен седан набира по бърже от цялата тая бутафорна лагерна колица барабар със спойлерите и антикрилцата!ДВГ е като парен локомотив до електрически!
fallback
Последни