fallback

Немец с трактор обяви война на камерите на пътя

Пенсионерът нанесе щети за повече от 100 000 евро

Само за една нощ германски пенсионер унищожи няколко камери за засичане на скоростта на превозните средства на пътя, съобщава Focus.67-годишният жител на Хернсхайм явно е имал нещо против устройствата и им е обявявил война. През нощта на 11 срещу 12 декември той се качва на собствения си трактор и разбива напълно 6 стационарни пътни камери. Мъжът действа по еди и същ начин – закача стълба, на който е поставена камерата за трактора си и я изтръгва от земята. Мотивите на пенсионера, който още на другия ден е задържан от полицията, не са известни. Нанесените щети се оценяват на 100 000 евро.Снимка: Focus

Тагове:
fallback
  • #10
    Биг Брадър ( преди 6 години )
    Бъчварче,Още ли си с Фиестата?Кяк е? Колко пъти е ремонтира? Явно не ти е останало много време да пишеш тук от ремонти или от нещо друго? Радвам се, че се появи!В Германия явно не си ходил или си ходил за малко и не си запознат. Камерите се слагат предимно на места, където може да се пълни бюджета на населеното място. На места, където пътя позволява по-висока скорост, а има ограничение. Точно до нас зона 30км сложиха такава, а откакто живея тук 7 г.не е имало катастрофи. Звучи ли ти познато?
  • #9
    бъчваря ( преди 6 години )
    Ами преди няколко месеца, пред една камера с радар лично аз видях мъртва жена, завита с чаршав и показващите и се крака. Ами тръпки ме обзеха. Камерите са сложени не случайно на определени места, собено в България. Те се слагат там, дето има голяма концентрация на смъртни случаи. А тоя де минал с трактора пред тях...ами добре, ама утре като утрепят жена му, децата му, внуците му, майка му...какво прави? Ей това се запитайте!
  • #8
    пандизчия ( преди 6 години )
    Колегаааа къде си лежал?Няма от къде да ги знаеш тези неща за немските затвори,ако не си бил вътре!!!
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    А да в затвора може да бачка! Там обаче не е както в БГ да ти намаляват присъдата, ако работиш. Там ти плащат 2,5 евро на час или иначе казано 8х2,5 са 20 евро на ден. Значи ще може с работа да си намали присъдата с 1/3. 20 евро от 60 на ден са 1/3 от стойността. Да обаче храната им в панделата е мизерна и и ако пуши става много зле. В панделата има лафка и ожеш да си пазаруваш на двойни цени.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нанесените щети са за 100 000 евро, а глобата, а съдебните разходи?! Като нищо сумата ще стане двойна. Ако човека няма имущество (както повечето немци), няма пари да е покрие ще лежи в затвора. В немските затвори 1 ден лежиш и ти опрощават 60 евро, ако дължиш някаква сума. Смятайте на 100 000 евро колко дни са това! Но това е само за парите. Отделно ще получи и нещо отгоре за хулиганската проява и разрушаването на държавно имущество. Там за това доста сурови наказания дават. Жалко за човека!
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    жалко за човека на стари години арест глоби затвор заради някакви камери ако беше кутия с грес и ги беше намазал нямаше да има проблем със строгия но несправедлив закон
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    https://***.youtube.com/watch?v=Ded5F4ajT6wне се Ззакачайте с големи машини :)
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    евалатака се прави !!!сега тоя така ще го ушият, че ще съжавала до живот че е прекалил с бирата и е правил простотии!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи наслушал съм се на такива като теб...виж нашата държава каква е и имаме ли право да съдим държави като САЩ , Русия , Германия и да не изброявам че е дълъг списъка . В всяка сфера са по добри ... но ние постоянно ги хулим и плюем ... това е удоволствието на БЪЛГАРИНА
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво! Все още има истински мъже германци. Но явно са малко и все от по старото поколение. Младите са заспали гарги, със промити мозъци и изобщо не зацепват че Германия се превръща във фашистко-толерастически концлагер които скоро ще бъде управляват от араби и турци.
fallback
Последни