fallback

Ето как ще изглежда салонът на новата G-Class

Всъдеходът на Mercedes-Benz ще дебютира в салона в Детройт през януари

Компанията Mercedes-Benz се готви да представи новото поколение на култовия всъдеход G-Class. В навечерието на премиерата, която ще се състои по време на автосалона в Детройт, в една от социалните мрежи се появиха снимки на интериора на автомобила.От тях се вижда, че салонът на „кубчето” е претърпял радикални промени. В него се е появил 12,3-инчов дизсплей на мултимедийната система, който е свързан с приборния панел. Въздуховодите са направени в стила на най-новите модели на Mercedes. Същото се отнася и за сензорните бутони за управление на климатика, които са разположени на бутона.Лостът на автоматичната скоростна кутия при новата G-Class вече е разположен отдясно на кормилната колона, а не по средата, където беше при предишните поколения на всъдеходния модел.Промени във външния вид на машината не бива да се очакват, тъй като в Mercedes-Benz предпочитат да твърдят, че в случая става са сериозно обновление, а не за смяна на поколенията. Все пак моделът ще бъде преработен изцяло. Окачването ще получи голям брой алуминиеви детайли, което не само ще запази всъдеходните му качества, но и ще подобри характеристиките му.Снимки: Instagram.com/mb.cars 

Тагове: mercedes-benz g-class
fallback
  • #17
    Фен ( преди 6 години )
    на вратите; минават по едни пътища, наклонени с две гуми във въздуха.Ама на живо са много далеч от такива неща и дано не ти се налага да ги тестваш. Не ми стигна мястото в един коментар.
  • #16
    Фен ( преди 6 години )
    Ленд Круизър - да. Съгласен съм. Просто го забравих. Прав си. Но Рейнджа си е много добър офроуд и сегашното поколение и предишното(2003-2013). А с нисан, митсубиши и джиЙп не можем изобщо да говорим за лукс, така че тях не ги бутай в тая дискусия. GLS-а не съм го виждал офроуд, но ще се разтърся из ютюб за някое и друго клипче. Макар че в ютюб по разни предавания и кайен и таурег и санта фе ги дават великите офроуди; газят по едни локви до дръжките на вратите; минават по едни
  • #15
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    до ФенътПич, по-добре да беше написал Тойота Ленд Крузер, поне нямаше да е смешно ! Рейндж Роувър ?! От както махнаха двата твърди моста(разбирай след първото поколение), не могат да се опрат много-много на Тойота, Нисан, Митсубиши, Джиип и Мерцедес !Ти ГЛС-а извън пътя виждал ли си го ??? Със сигурност не ! Ако го видиш, доста ще се изненадаш. Говоря за нормалните модели, не тези на АМГ с нископрофилните гуми.
  • #14
    Фен ( преди 6 години )
    JDM_Mercedes, а като ни се наложи 4-5 пъти в годината да изкатериш някоя планина или някой гаден черен път или просто някой път с много препятствия; неравности и т.н., с това GLS-че ще издрапаш ли? Силно се съмнявам! Седани и хечбеци не ги броим, защото е абсурд да минат по тези терени. Най-добре е нещо, което да съчетава и двете. Ултра лукс и ултра проходимост. В момента такова нещо е единствено Range Rover. Това ще е втория такъв.
  • #13
    doc ( преди 6 години )
    Недодялана работа!Направен в петък от сирийски бежанци!Швабен лигенен-das ***!
  • #12
    Но ... ( преди 6 години )
    дано остане за това за което е съществувала - ЗДРАВИНАТА!Че аман от ерзац-коли напоследък ...
  • #11
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Като искате объл и коНфортен Мерцедес, за да ходите до молчето с него, ама да е голям и широк, има ГЛС !Даже скоро очакваме и Майбах версията ! Много си е добре Г-класата така, нека си запази дизайна. Тя съществува все още, точно заради това как изглежда.
  • #10
    Wane ( преди 6 години )
    "Да вземат да я направят малко по-широка!"Те я по-широка - има добавени 10cm. Автомобилът е изцяло нов, просто запазва дизайнът на предходното поколение, което е правилно решение.
  • #9
    Фен ( преди 6 години )
    Ето това вече е хубав интериор. По-добре ред телевизори; ред духалки, отколкото старите копчета и залепен с тиксо китайски таблет. Като е за офроуд, не означава че постоянно офроуд ще се кара. Може да го карам офроуд, но в 80% от времето ще го карам на път. И предпочитам да ми е луксозно; удобно и хубаво. С навигация; с телевизия; с огромен екран; с много опции; с много глезотии. Започва да ми харесва G класата. Браво на Мерцедес. Най-големите!!!
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ред телевизори, ред духалки, и ред сребърна пластмаса като на касетофон AKAI :/ Докъде стигна "Мерцедес-Бенц".. От друга страна, и в G11 си е баш същото. Явно трябва да свикваме вече :(
fallback
Последни