fallback

Alfa Romeo добавя мощност на Giulia Veloce

Обновеният мотор на тази версия вече ще развива 350 к.с.

Италианският производител Alfa Romeo подготвя обновен двигател за седана си Giulia в модификацията Veloce. Моторът ще запази обема си от 2,0 литра и турбото, но ще получи допълнителна мощност от 70 к.с., съобщава Carscoops.В момента версията Giulia Veloce развива 280 к.с., като по този начин тя е доста отдалечена от топ-модификацията на модела – Quadrifoglio. На свой ред тя е оборудвана с 2,9-литров V6 битурбомотор с мощност 510 к.с.По тази причина италианците искат да запълнят пространството между двете модификации и ще форсират 2,0-литровият L4 двигател до 350 к.с. Така новата версия на Giulia ще може да се конкурира с BMW 3 Series 340 xDrive, под чийто капак е поставен 3,0-литров битурбо редови мотор с 6 цилиндъра и мощност 326 к.с.Очаква се новият вариант на Giulia да се появи на пазара не по-рано от 2019 г. От Alfa Romeo вече официално съобщиха, че през 2018 г. промени в гамата двигатели на модела няма да се правят, но не коментираха какво ще се случи през 2019 г.Снимки: Alfa Romeo

Тагове: alfa romeo giulia veloce
fallback
  • #29
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само да не стане с новия 2.0 турбо Алфата да е по-бърза от BMW 340 което с 50% повече обем е с невероятните 0,2 сек по-бързо от Алфа с 280 кс.
  • #28
    до алфетата ( преди 6 години )
    май още не сте се научили да четете, беше ви казано: 3,0-литров битурбо редови мотор с 6 цилиндъра на БМВ е далеч над ВСЯКАКВИ ИЗБУШЕНИ 2.0Т!Някой да е говорил за 6-цилиндрови мотори произхождащи от Ферари!?
  • #27
    До v-1 ( преди 6 години )
    Карам Джулията вече 11000 км. Това е най-добрият типтроник, който съм ползвал. Нямам никакъв проблем с ръчките за чистачките и мигачите. Как стигна до тези изводи?
  • #26
    Анонимен ( преди 6 години )
    Алфа е икона.За съжаление работиха твърде дълго в грешна посока и си скапаха имиджа.Сега са на прав път.Успех с новите модели!
  • #25
    х до v-1 ( преди 6 години )
    Казваш кожени седалки, кожена тапицерия по вратите, кожено табло, естествен дъб или орех(не имитация)са кофти материали. Твоята кола с какви материали е? Нещо неземно ще трябва да е?Но в крайна сметка, всеки има право да няма вкус.
  • #24
    х до Bmw435icc,X3G0 ( преди 6 години )
    Би ли споделил, какви са критериите за премиум автомобил? Мога ли да ги прочета някъде. Нещо като закон, наредба и т.н.? Или просто ей така си говориш
  • #23
    х до Да, но ... ( преди 6 години )
    Виждам имаш преки впечатления от Алфа Ромео. Я сега кажи как намираш 2.9-литров битурбо двигател на алфа спрямо 3.0 на БМВ.Между другото, ако поне малко разбираше от двигатели, би бил наясно, че италианците правят много добри двигатели.
  • #22
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да бе видяхме ги БМВ-тата на Нюрбур, спреляцииииииии.......
  • #21
    Да, но ... ( преди 6 години )
    3,0-литров битурбо редови мотор с 6 цилиндъра на БМВ е далеч над всякакви избушени 2.0Т!
  • #20
    thebrainless ( преди 6 години )
    Съвършенна!Нямала дизайн и ергономия... безумие...
fallback
Последни