fallback

Не бива да залагаме само на електромобилите

Линда Джаксън, главен изпълнителен директор на Citroen, в специално интервю за "КОЛЕЛА"

Eвропейското автомобилостроене винаги е било подчертано мъжки свят. Но в последните години по върховете му се подвизава и една жена, при това със забележителен резултат. Откакто бившият кадър на Rover Линда Джаксън бе избрана за главен изпълнителен директор на Citroen преди три години, компанията излезе на печалба и изпълни финансовите си цели с почти петилетка предсрочно. "КОЛЕЛА" разговаря с нея по време на автосалона във Франкфурт за бъдещите планове на Citroen, разумно ли е залитането към електромобилите и какво предизвикателство е да си британец начело на емблематична френска компания.

Тагове: cactus citroen c3 aircross
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    тинтири, те даже масово и да четат не могат, а и не искат. Просто четенето за тях е действие, което не им носи нещо. Свикнали са да получават информацията не чрез четене. Искат да им е на тепсия поднесена, смелена и някой друг да я е анализирал, а те наготово без да си напънат закърнелите мозъчета. В училище не ги учат вече да четат, а им поднасят всичко под формата на мултимедия. Онея повтарят, като папагали и ако нещо им остане в главите пак е добре, но май нещо не се задържа там.
  • #3
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Младото поколение иди0ти спокойно може да ходи да се гръмне! Освен дрога и фейсбук позиране друго не очаквай от него вече 50% от младите европейчета са функционално неграмотни - познава буквите, може да чете, но какво означава написаното и на идея си няма - тия ли трябва да определят бъдещето?!
  • #2
    КазаНова ( преди 6 години )
    Русото с червената рокля и очилата е голям це-***-няк.Ако е дават с колата бих ги взел и двете...
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Умна жена!Говори много верни неща. Вижда ги в перспектива и не залита в крайности. Добър подход има, но за съжаление ръководи малко кофти компания. Не, че е толкова кофти, колкото самите французи ги правят нещата зле и от там не се получават желаните резултат. Хареса ми накрая какво каза:,Не е важно дали си жена или мъж или дали си французин или англичанин! Важното е накрая на деня да си си свършил както трябва работата
fallback
Последни