fallback

Audi записа юбилейно постижение

Фабриката в Унгария произведе 500 000 автомобила

Заводът на Audi в Дьор (Унгария) записа впечатляващо постижение, след като произведе 500 000 автомобила за 20 години. Юбилейната машина е зелено TT S, предназначено за пазара във Великобритания.

Във фабриката, открита през 1998 г., до 2013 г. се сглобяваха задвижващите системи за модела. След разширението на производството, станало факт също през 2013 г., в съоръжението се правят и модели като A3. Съвсем скоро се очаква в същата фабрика да стартира и производството на кросовърите Q3 и Q4, като последният вероятно ще бъде представен през 2019 г.В Audi Hungaria Zrt., както се казва заводът, работят близо 12 000 души, което е около 1/10 от населението на града. Именно големият персонал е основния фактор, позволяващ разширение на производството. Според Арнд-Робърт Спонагел, член на директорския борд на фабриката, бъдещото Audi Q3 2018 е почти готовf за масово производство в завода, като част от компонентите обаче ще бъдат сглобявани в Инголщат, а след това изпращани в Дьор.Ако двата бъдещи модела на Audi се качат на поточната линия в унгарското съоръжение, то твърде е възможно в рамките на по-малко от 20 години да бъдат регистрирани повече от милион нови автомобили. Очаква се да бъде открита и отдел за производство на двигатели и каросерии за моделите.Снимка:Audi

Тагове: audi q4 tt s
fallback
  • #5
    Бастъргайтер ( преди 6 години )
    В Унгария Виктор Орбан е цар. Той прави всичко за хората си. Забрани еврейските неправителствени организации, започна социална политика като за всяко унгарче се дават хиляди евра, *** ги затваря в гета и икономиката просперира.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако имаше малко понятие от икономика сигурно щеше да разбереш какво ти говори колегата по долу. Виждам обаче че и хабер си нямаш от подобни неща щом задаваш толкова ограничени и тапи въпроси.Замисли се поне малко.
  • #3
    Д ( преди 6 години )
    "Произвеждат и парите остават в държавата им, докато у нас се инвестира само в чужди вериги магазини, които внасят отвън стоки и после си изнасят печалбата навън"Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Това, което описваш в Унгария, са преки чужди инвестиции. С какво са по-различни от чуждите инвестиции в България? Имаш проблем с чуждите инвестиции в България, а хвалишш същите такива в Унгария? Това там са немски фирми, които изнасят печалбите си за Германия и просто плащат заплати в Унгария..
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво на унгарците!Имат политици явно, които не само крадат и са привлекли много инвитиции. Произвеждат и парите остават в държавата им, докато у нас се инвестира само в чужди вериги магазини, които внасят отвън стоки и после си изнасят печалбата навън, а ние правим като вътъра и си оставаме най-бедните. Между другото в Унгария повечео световни марки(не само автомобилни)имат заводи.
  • #1
    Цеко ( преди 6 години )
    "500 000 хиляди" - полуграмотници
fallback
Последни