fallback

Тойота GT86 с мотор на Ferrari: Катастрофа малко след старта (ВИДЕО)

Дрифт-чудовището скоростно мина в пенсия

Помните ли бруталната дрифт машина, създадена при присаждането на V8 двигател от Ferrari 458 в моторния отсек на Toyota GT86? Такава кола едва ли се забравя лесно. За съжаление обаче се оказа, че дрифтърът Райън Тюърк не успя да се порадва много на чудовищната си кола, тъй като първият по-сериозен опит за зрелищни изпълнения извън затворен полигон се оказаха неуспешни. Райън катастрофира зрелищно буквално секунда след началото на първия си дрифт, а тъй като колата с камерата е Ferrari, нямаше нито един пропуснат кадър.

Тагове: toyota gt86 v8 ferrari
fallback
  • #9
    Wow ( преди 6 години )
    Японски таралясник с конче под капака ами случват се такива работи...
  • #8
    Благо Джизъса ( преди 6 години )
    "Според непотвърдена информация......."Ъъъъъъъъъ... кво ? "Ryan Tuerck: Just bash bar was bent. Nothing to frame."Къде точно видехте че е приключила историята на GT4586?
  • #7
    немска дрифтарка ( преди 6 години )
    Германците не се занимават с глупости от подобен тип -"дрифтарка".Те правят коли за Шампиони-рекорди - във WEC,WRC,F1 u Nurburgring!И най-вече на Le Mans.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    След катастрофата вече е истинска Трошота
  • #5
    до: miko ( преди 6 години )
    Статията е само за сензация и привличане на читатели. Нещо повече. Дори видеото и "катастрофата" прекалено нагласени ми се виждат. Само за видеото са май и да се търси някаква сензация и привличане на внимание. Оригинално е признавам. И дрифтовете си ги бива. Майстор дрифтар е зад волана. Чудно ми е Кен Блок, ако е лепне тази Тойота какви чудни видеота може да изкара, а не да се излага с Фордове.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гледай видеото до край бе ! Гледай и ела пак да кажеш кой какво можел или не можел. А колкото до двигателя е пълно извращение да го сложиш на това малко и леко купе. Майстор е щом може да е овладява тази кола. Иначе с оригиналния двигател и малко тунинг конете скачат на 400-500 и лудницата е пълна. Има видеота с тунинговани модели на Тойотата. Гледайте и коментирайте тогава, че иначе троленето ви става много леко. Също така кажете за някоя немска дрифтарка, която може да и се опре.
  • #3
    доказателство, ( преди 6 години )
    че легените на Тойота не могат да се превърнат в спортен автомобил,независимо от двигателя.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    каква тойота ще е с двг на ферари ?нали са много велики правачи на двг ?нали са царе на дрифт машините ?
  • #1
    miko ( преди 6 години )
    Аз доколкото видях смениха носачи и си я оправиха колата.За каква история на колата говорите че ще е кратка не разбрах!
fallback
Последни